www.tillverkning-sverige.com
Baumer

Ny nivåvakt i serien CleverLevel med utökat användningsområde och optimal kommunikation

Baumer har utökat företagets redan etablerade CleverLevel-serie med två nya varianter - LBFH och LBFI. Givarna har dubbla signalutgångar, qTeach och en väl synlig indikator i 360°. På samma sätt som sina föregångare är nivåvakterna baserade på frekvensavvikelseteknik och lämpar sig för både hygieniska och industriella tillämpningar. Nivåvakterna erbjuder olika programmeringsalternativ för detektering av olika vätskor och medier med en och samma givare. Det nya praktiska qTeach-handhavandet underlättar för snabb och enkel installation. Givaren kan enkelt justeras med valfritt ferromagnetiskt verktyg vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt anpassa givaren till förändrade processkrav på plats.

Ny nivåvakt i serien CleverLevel  med utökat användningsområde och optimal kommunikation
De två kopplingsutgångarna gör det möjligt att ställa in två helt oberoende detekteringsområden. Detta innebär att två olika processteg, såsom produktion och rengöring, eller två olika medier, såsom vatten och olja, kan övervakas med en och samma givare. Den flerfärgade indikatorn på givaren ger användaren en tillförlitlig och tydlig återkoppling på plats genom alla dess steg, samtidigt som man erhåller en effektiv processtyrning i systemet.

Båda varianterna är lämpliga för användning i temperaturer upp till 135 C°, medan varianten för hygientillämpningar har SIP-kapacitet.

Ytterligare information: www.baumer.com/CleverLevel
Baumer på SPS IPC Drives: Hall 4A, monter 335


Foto: Tack vare sina flexibla integrationsegenskaper och användarvänlighet så är CleverLevel LBHF och LBHI den idealiska lösningen från planering till underhåll av alla system.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare