www.tillverkning-sverige.com
Baumer

Effektiv och flexibel flödeshantering med Baumers nya FlexFlow familj vilket är en komplett serie flödes- och temperatursensorer

Med FlexFlow-familjen innehållande flödes- och temperatursensorer har Baumer utvidgat sin portfölj med processgivare. FlexFlow-familjen bygger på den kalorimetriska mätprincipen och kan övervaka både flödeshastighet och medietemperatur. Sensorerna har IO-Link och, beroende på inställningar och anslutningar, antingen med eller två en switch witchande utgångar. Det finns även en analog utgång (4 ... 20 mA/0 ... 10 V) inbyggd i alla sensorer. PF20H och PF20S-versionerna är lämpliga för hygieniska och industriella applikationer. Kombinationen av två mätfunktioner i en sensor minskar antalet mätpunkter i slutna system och minskar kostnaderna för installation, service och lagerhållning . Tack vare sin symmetriska, centrerade design kan sensorerna installeras optimalt i processen oberoende av installationsposition och orientering. Detta garanterar exakta mätningar och processäkerhet.

Effektiv och flexibel flödeshantering med Baumers nya  FlexFlow familj vilket är en komplett serie  flödes- och temperatursensorer

Flera sensorer kan konfigureras samtidigt via IO-Link vilketförenklar justeringen av switchpunkterna  för olika processteg under  drift vilket sparar tid. Sensorerna har diagnostisk datainsamling vilket möjliggör kontinuerlig utvärdering utan att påverka upptiden på processen..

FlexFlow-sensorerna  har ett robust rostfritt stålhus med integrerad elektronik och utvärderingsdiagnostik. Med Baumers sensorer behövs inga omplicerade lednings- och styrskåp vilket förenklar driften, installationen och skapar en effektiv processhantering.

Alla modeller är temperaturbeständiga till 150° C och passar därmed utmärkt i CIP- och SIP-applikationer inom processindustrin. kapabla.

Ytterligare information: www.baumer.com/flexflow

Bild: FlexFlows flödes- och temperatursensorer finns med olika processanslutningar och sensorelement

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare