www.tillverkning-sverige.com
Baumer

Ny CleverLevel-serie: Nivåvakten med frekvenssvepteknik i ny design för ökad flexibilitet och höga temperaturer

Baumers populära CleverLevel-serie omfattar nu ytterligare fem produktvarianter av modell LBFS. Världens mest kompakta nivåvakt baserad på frekvenssvepteknik finns nu även med kylhals för tillämpningar med höga temperaturer samt en förlängd version för längre instick och nivådetektering i bulkmedier. Processanslutningen är hygieniskt godkänd och enligt rådande Amerikansk och Fjärran Östern standard. De nya produktvarianterna erbjuder samma höga prestanda och effektivitet som grundmodellen, helt underhållsfria och med fördelen att bekvämt kunna detektera eller negligera angiven media utefter önskemål och konfiguration. Möjligheten att klara långvariga temperaturer upp till 200°C (variantspecifikt) ger ytterligare fördelar i krävande hygientillämpningar inom främst livsmedelbranschen men även läkemedels- och kemiindustrin. CleverLevels höga temperaturkapacitet förbättrar processäkerheten och bidrar till maximal livslängd även under extrema förhållanden.

Ny CleverLevel-serie: Nivåvakten med frekvenssvepteknik i ny design för ökad flexibilitet och höga temperaturer
Nya 82mm och 250mm-utförandet utmärker sig inte bara vid höga temperaturer utan medför även fördel vid montering i kärl med tjocka lager av isolering. Den justerbara instickslängden möjliggör optimal avkänning i processen och givaren kan dessutom placeras vertikalt på ovansidan av tanken som skydd och övervakning av maximal påfyllnadsnivån. Flöde och turbulens påverkar inte givarens funktion och en och samma modell kan konfigureras till att användas till alla förekommande medier. 
LBFS med ny ½-tum NPT-anslutning uppfyller kraven även för kunder i USA och Fjärran Östern. CleverLevel-serien säkerställer en tillförlitlig processkontroll och är dessutom väldigt enkel att installera. Ett brett utbud av adaptrar förenklar installationen och eftermontering i redan befintliga processanslutningar.

Läs mer på: www.baumer.com/CleverLevel

Foto: CleverLevel nivåvakt ersätter traditionell gaffelteknik och tillför nya möjligheter.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare