www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

EPLAN Virtual Fair lyfter fram samarbete, arbetsflöde och framtida utmaningar

4-5 maj 2022 - På Eplan Virtual Fair är samarbete kärnan. Hur kan människor samarbeta bättre, arbeta tillsammans mer effektivt och förbli konkurrenskraftiga i ekosystemet för industriell automation? Årets 2022 Eplan Virtual Fair tar upp dessa frågor. Nyckelpresentationer från partners som ABB, Phoenix Contact och Rittal, liveföreläsningar av Eplan och Rockwell Automation, bästa praxis, landsspecifika webbsändningar och programvarudemonstrationer ger djupa insikter i praktiska tillämpningar och vad som väntar av utveckling på tekniksidan.

EPLAN Virtual Fair lyfter fram samarbete, arbetsflöde och framtida utmaningar
Virtual Fair.jpg: EPLAN Virtual Fair äger rum för sjunde gången i rad - denna gång inför Hannovermässan den 4 och 5 maj 2022.

Vilka trender kommer att utmärka framtidens ingenjörskonst? Hur har Eplan anpassat sina lösningar och tjänster för de kommande utmaningar som kunderna kommer att ställas inför? Dessa och många andra frågor kommer att behandlas av experterna från lösningsleverantören Eplan under två hela dagar och flera tidszoner. Eplan-partners, inklusive ABB, Beckhoff, Phoenix Contact och Rockwell Automation, kommer också att dela med sig av sina koncept och bästa praxis med deltagarna under evenemanget.

"Vi är mycket glada över att årets Eplan Virtual Fair kommer att fokusera helt på samverkan inom teknik," säger Eplans VD Haluk Menderes. »Samarbete mellan intressenter i ekosystemet, för att inte tala om Eplan och dess kunder, är allt - och vi är glada över att kunna ta det till en internationell nivå.»

Arbetsflödet präglar tekniken
Timothy J. McCain, som är ansvarig för det digitala partnerprogrammet på Rockwell Automation, kommer att presentera praktiska insikter i ekosystemet för industriell automation från en global aktörs synvinkel. Vice President Industrial Cabinet Solutions Dr Andreas Schreiber på Phoenix Contact kommer att visa den potential som standardiserade, AML-baserade arbetsflöden har i »Smart Engineering and Production». ABB:s partnerpresentation kommer att fokusera på elektroteknik med Eplan och ABB e-Configure. I ett föredrag av ABB Global Data Center Segment Manager Aleksandar Grbic kan de som är intresserade lära sig hur bara några klick får igång konfigurationen.


EPLAN Virtual Fair lyfter fram samarbete, arbetsflöde och framtida utmaningar
Haluk Menderes.jpg: »Vi är mycket glada över att årets EPLAN Virtual Fair kommer att fokusera helt på samarbete inom teknik», säger EPLANs VD Haluk Menderes.

Samarbete är allt
Andra Eplan-kunder kommer att dela sina bästa lösningar med deltagarna: President Brenden Fritz för Automation Drive Systems i Omaha, Nebraska, kommer att ta med deltagarna på en resa till digital prototypframställning - med hjälp av funktionerna i eView Free AR (augmented reality) kommer han att visa hur hans företaget utnyttjar potentialen inom tillverkning av styrskåp. BEB Solutions VD Jens Brinkmann kommer att dela med sig av helt nya vägar inom 3D-kablar med Eplan Harness proD. Ytterligare företag som deltar i Eplan Partner Network kommer att ha sina egna presentationsytor i det virtuella rummet och kommer även att vara tillgängliga för att svara på frågor i chatten.

Eplan Österrike, Portugal, Tjeckien och Ungern, samt Brasilien och Kanada, kommer att hålla livesessioner på de egna ländernas nationella språk och kommer att vara tillgängliga för frågor i chatten. I likhet med tidigare år kommer inspirerande branschämnen från fordons-, energi-, byggnadsteknik- och processindustrin att avsluta de många direktsändningarna.

Ju bättre kommunikation, desto mer framgångsrikt projekt
Dag ett kommer det att finnas sju olika livedemonstrationer om mjukvaruämnen och experter kommer att ge praktiska insikter om innovationerna i Eplan-plattformen. Konferensprogrammet kommer också att ta en titt på de mångfaldiga möjligheter som Eplan Cloud erbjuder och även undersöka de potentiella effektivitetsvinsterna med den integrerade värdekedjan inom panelbyggnad och tillverkning av styrskåp. En livechatt (video) kommer att ge deltagarna möjlighet att nätverka i virtuellt utrymme, och det kommer att finnas mycket mer på agendan med bland annat en prisutdelning.

Intresserade kan anmäla sig kostnadsfritt på:
https://event.eplan.com/virtual-fair-en



  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare