www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

Ny service: Eplan Marketplace Vem kan ge support till detta projektet ?

Lösningsleverantören Eplan lanserar den nya tjänsten Eplan Marketplace, en internationell plattform som kopplar ihop användare av CAE-programvara och tjänsteleverantörer - till exempel inom konstruktion, tillverkning av styrskåp, panelbyggnad och konsultation. Snabb åtkomst till tjänsteleverantörer i dessa Eplan-miljöer garanterar smidigt arbete med ett projekt, även vid resursproblem.


Den nya Eplan Marketplace är redan igång och ger företag runt om i världen snabb tillgång till tjänsteleverantörer inom de områden som Eplan täcker. På denna plattform, som man når via Eplans webbplats, kan människor söka efter leverantörer som erbjuder tjänster relaterade till Eplan-tillämpningar.


Ny service: Eplan Marketplace Vem kan ge support till detta projektet ?

Marco Litto.jpg: »Vi vill att våra kunder runt om i världen ska bli framgångsrika,» säger Eplan Senior Vice President Strategy & Corporate Program Marco Litto.

Lägg inte tid på att leta - lägg tid på att hitta
För Eplan är målet klart: »Vi vill att våra kunder runt om i världen ska bli framgångsrika,» säger Eplan Senior Vice President Strategy & Corporate Program Marco Litto. Den dagliga verksamheten visar att projektverksamheten har många egna hinder med dataförberedelse och integration, saker som företag ibland inte klarar av på egen hand. Ofta behöver de också personalresurser som stöd och då uppstår frågan: Vilken leverantör inom området CAE-programvara, specifikt i Eplan-miljö, är lämplig för detta? Sedan börjar den mödosamma sökningen, särskilt i större länder som har mindre täckning med Eplan-expertis. Hittills har Eplan Sales hjälpt till att skapa kontakt med företag. Denna sökprocess kommer nu att förenklas med Marketplace.

Snabb åtkomst till internationella leverantörer
Eplan Marketplace är uppdelad i tre sektorer. I sektionen »Engineering Services» ingår tjänster som att skapa scheman, hårdvarudesign eller konfigurera enhetsdata. Företag kan kanske hitta det de letar efter för att till exempel kompensera för projektflaskhalsar. Sektorn »Module Manufacturing Service» tar upp tjänster inom konstruktion av styrskåp, panelbyggnad, kabeldragning och skapande av kabelnät. »General Consulting» inkluderar tjänsteleverantörer som ger råd till gemensamma kunder inom ERP, PLM eller mjukvaruutveckling (PLC, visualisering etc.). Genom att söka efter programvaran som används, typ av tjänster eller landspecifik region kan användare filtrera vilka leverantörer som är lämpliga för vilka uppgifter. Kontakt med företagen kan också initieras direkt via plattformen.


Ny service: Eplan Marketplace Vem kan ge support till detta projektet ?
Eplan Marketplace.jpg: En kartbaserad vy gör det enkelt att hitta vilka leverantörer som kan ge stöd i den internationella marknadsmiljön.

Testad kvalitet
Hur fungerar det? Tjänsteleverantörer kan registrera sig gratis via en webbplats. Kraven för att delta på Eplan Marketplace är beprövade kvalifikationer - till exempel en anställd som har utbildat sig till att bli Eplan Certified Engineer samt en utvärdering från minst en referenskund. Eplan-chefer validerar sedan leverantören och kvalifikationerna, och efter en lyckad kontroll listas företaget sedan på Marketplace. Listan och dess användning är naturligtvis också gratis. Användare kan använda kontaktformuläret för att skicka en förfrågan till tjänsteleverantören - tjänsten godkänns sedan och faktureras utanför Marketplace. Feedback kan lämnas i plattformen som kan hjälpa andra intresserade att välja sin framtida tjänsteleverantör.


Ny service: Eplan Marketplace Vem kan ge support till detta projektet ?
Services.jpg: Målet för Eplan Marketplace är snabb åtkomst till tjänsteleverantörer i Eplan-miljön, runt om i världen.

60 små och medelstora företag är redan listade på Marketplace och lösningsleverantören Eplan planerar att utöka erbjudandena här. Företag med motsvarande expertis inom denna teknikmiljö runt om i världen uppmuntras att registrera sig på Marketplace.

Mer information på:

https://www.eplan-software.com/eplan-marketplace

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare