www.tillverkning-sverige.com
Moxa

Industriell smart switch når nätverksinteroperabilitet och integration snabbare än någonsin

Moxa bygger ut SDS-3016-serien i sin prisbelönta produktfamilj Red Dot. Det nya tillägget inkluderar Gigabit-upplänk, åtta extra portar och en lättkonfigurerad IA-profil (Industrial Automation) som gör det möjligt för automationstekniker att snabbt bearbeta de ökande datamängderna inom den smarta tillverkningsindustrin. Moxa strävar alltid efter att säkerställa att användaren kan uppnå nätverksinteroperabilitet och integration omedelbart.

Industriell smart switch når nätverksinteroperabilitet och integration snabbare än någonsin
Automationstekniker lägger allt mer vikt på nätverkets underliggande livskraft för att säkerställa att de kan upprätthålla tillförlitlig drift. Detta uppnås ofta genom övervakning av data och nätverksstatus från SCADA/HMI, så att automationstekniker kan förhindra driftstopp i nätverket.

"Vi bestämde oss för att utveckla smarta switchar i SDS-3000-serien med 3-2-1 design för att förenkla industriell kommunikation. Det finns 3 förkonfigurerade IA-protokoll, 2 installationsmetoder och en 1-sidig instrumentpanel för enkel konfiguration. nya SDS-3016-serien innehåller en ytterligare roterande kodad DIP-omkopplare, som är placerad på enhetens botten, så att tekniker kan utföra profilbaserade inställningar snabbt utan att använda en webbläsare”, säger Elsa Liu, produktchef på Moxa .

Den smarta switchen är speciellt utformad för IA-tekniker och tillverkare av automationsmaskiner. Switchen innehåller endast de funktioner som IA-tekniker och maskinbyggare behöver, och de behöver inte ens IT-baserade färdigheter för nätverkshantering. Vi tror att den smarta switchen är den perfekta produkten för tillverkningsindustrin, särskilt för maskinbyggare som satsar på IIoT (Industrial Internet of Things) och Industry 4.0.

SDS-3016-seriens Smart Switch-funktioner
√ 14+2G-port Gigabit smart Ethernet-switchar
√ 3 industriprotokoll inklusive EtherNet/IP, PROFINET och Modbus/TCP
√ 2 installationsmetoder med DIN-skena och rackmonteringsalternativ
√ GUI för 1-sidors instrumentpanel för enkel enhetskonfiguration och portdiagnosrapporter
√ Enstegskonfiguration för att möjliggöra sömlös SCADA/HMI/NMS-integration
√ Stöder RSTP/STP/MRP (klient) nätverksredundans
√ Kompakt storlek för att passa i trånga utrymmen

www.moxa.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare