www.tillverkning-sverige.com
Moxa

Moxa släpper ultrakompakta, högpresterande robusta edgedatorer för AIoT-lösningar i extrema miljöer

AIoT (Artificial Intelligence of Things) tar AI till nya nivåer inom industriella applikationer. För att minska latens, sänka datakommunikations- och lagringskostnader och öka tillgängligheten i nätverket flyttar företag AI-kapacitet från molnet till edge. Under utomhus- och hårda förhållanden som är typiska för sektorer som gruvdrift, olja och gas, smarta städer och samhällstjänster, ställer implementering av AIoT-teknologier i verkliga tillämpningar krav på många utmaningar, såsom storlek, kraft och miljöbegränsningar.

Moxa släpper ultrakompakta, högpresterande robusta edgedatorer för AIoT-lösningar i extrema miljöer
Moxas nyligen lanserade robusta edgedatorer i MC-1220-serien har högpresterande Intel® Core i7/i5/i3-processor och flera expansionsgränssnitt. Expansionsgränssnitten kan innehålla hårdaruacceleratorer, till exempel VPU, och stödja Intel® OpenVINO verktygssats för AIoT-applikationsutveckling. Datorerna bygger på Moxas omfattande expertis inom robusta datorplattformar och kan arbeta inom ett brett driftstemperaturområde och är C1D2/ATEX Zone 2-certifierade för installation utomhus- och i farliga miljöer. Dessutom är de ultrakompakta fläktfria datorerna en av världens minsta industridatorer som levereras med Intel® Core i7-processorer, vilket gör det enkelt att montera dem i små skåp på fältet.

I fjärrtillämpningar krävs trådlös anslutning för kontinuerlig kommunikation med kontrollcentret. MC-1220-seriens datorer stöder flera Wifi-/cellulära anslutningsalternativ, vilket eliminerar behovet av en extra trådlös gateway, vilket sparar kostnader och utrymme. Dessutom har datorplattformen TPM 2.0-teknik för förbättrad hårdvarusäkerhet.

Med en kombination av högpresterande, robust design, kompakt storlek, trådlös anslutning och förbättrad säkerhet, är MC-1220-serien idealisk för uppdragskritiska, tunga edgeapplikationer som kan driva AIoT-eran.

MC-1220-seriens höjdpunkter
• Fläktlös design med metallhölje och certifierad för C1D2, ATEX och IECEx Zone 2
• Intel® Core i7/i5/i3 eller Intel® Celeron® högpresterande processor
• Stöder upp till 32 GB RAM
• Inbyggd TPM 2.0-modul för att tillhandahålla hårdvarubaserad säkerhet
• Operativsystem som stöds: Windows 10 IoT 2019, Linux Debian 9
• 2 Gigabit Ethernet-, 2 seriella och 3 USB 3.0-portar
• 2 mPCIe trådlösa expansionsplatser för Wi-Fi och LTE med 4 SIM-kortplatser
• 1 HDMI-utgång (4K-upplösning)
• Kompakt formfaktor på 134 x 60,4 x 120 mm (5,28 x 2,38 x 4,72 tum) och monterbar DIN-skena
• -40 till 70°C (-40 till 158°F) brett driftstemperaturområde

För mer information eller ladda ner produktdatablad, besök: https://www.moxa.com/sv/produkter/industrial-computing/x86-computers/mc-1200-series
För ytterligare information om Moxas robusta kantdatorer, besök:

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare