www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Ixxat erbjuder nytt kraftfullt CAN-FD multikanals PC-interface för fordonstestsystem och industriella applikationer

HMS Networks utökar nu sin portfölj av Ixxat® PC-interface med CAN-IB 640/PCIe som erbjuder fyra kanaler vardera för CAN-FD/CAN och LIN-anslutning.

Ixxat erbjuder nytt kraftfullt CAN-FD multikanals PC-interface för fordonstestsystem och industriella applikationer
Moderna fordonssystem och komplexa industriella applikationer innehåller ofta flera parallella CAN- och CAN-FD-nätverk som måste anslutas till test-, övervaknings- och/eller styrsystem samtidigt. Med det flerkanaliga Ixxat® CAN-IB 640/PCIe-interfacet gör HMS nätverksanslutning och integration enkelt och kostnadseffektivt för användaren. Med fyra kanaler för CAN-FD/CAN respektive LIN-anslutning respektive CAN-IB 640/PCIe täcks behoven hos de flesta användare med ett enda kort. Och om fler anslutningar krävs kan flera CAN-IB640/PCIe-kort användas parallellt - en funktion som stöds av alla Ixxat CAN-gränssnitt, vilket ger användarna ett smart och skalbart nätverk.
 
Prestanda och intelligens i fokus
CAN-IB 640/PCIe är ett aktivt PC-interface med ett kraftfullt mikrokontrollsystem, som kan läsa, tidsstämpla och filtrera stora mängder data i realtid. Nätverksanslutningen sker via två D-Sub 9-kontakter, som är galvaniskt isolerade för att skydda både PC-interfacet och det anslutna PC-systemet.
 
Flexibel och mångsidig anslutning till kundens PC-applikation
Alla Ixxat CAN-gränssnitt levereras med omfattande drivrutinspaket för Windows och Linux, inklusive SocketCAN. Drivrutinerna möjliggör enkel och snabb utveckling av kundspecifika applikationer,  eftersom alla Ixxat PCI-kort kan kopplas mot applikationen på samma sätt. Detta gör det möjligt att  byta  mellan olika typer av Ixxat PC-gränssnitt, t.ex. USB, PCIe, PCIe Mini och Ethernet, utan att behöva anpassa kundapplikationen varje gång. Ett enkelt övervakningsverktyg för Windows följer med, men HMS erbjuder också många ytterligare analys- och konfigurationsverktyg för olika ändamål.
 
Läs mer om den nya CAN-IB 640/PCIe och de erbjudna verktygen på www.ixxat.com/can-interfaces
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare