www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon och NVISO tar IIoT-cybersäkerhet till nya nivåer

Eftersom cyberhotet ständigt utvecklas har Ewon, en affärsenhet inom HMS Networks och världsledande inom industriell fjärranslutning, ingått samarbete med NVISO, en expert inom cybersäkerhet, för att ta industriell cybersäkerhet till en ny nivå.

Ewon och NVISO tar IIoT-cybersäkerhet till nya nivåer
Bild. Från vänster:  Jean-Christophe Epaillard,  Information Security & Technology Manager på Ewon Right : Tim Beyens, Offensive Security & Software Security Services på NVISO

Det är idag viktigare än någonsin att skydda fabriker och maskiner från skadliga attacker. HMS Networks utvecklar därför nästa generations Ewon-produkter som kommer att erbjuda ledande säkerhetsskydd för företag. Ett viktigt inslag i detta initiativ är partnerskapet med cybersäkerhetsexperten NVISO som hjälper till att säkerställa att Ewon-lösningen förhindrar, upptäcker och reagerar effektivt på cyberattacker.

Så fungerar partnerskapet
Istället för en årlig granskning, som vanligtvis fokuserar på samma punkter, har HMS höjt ribban genom att löpande låta sig utmanas av experter som själva blir ännu bättre med tiden. Följaktligen kommer NVISO att testa Ewons system regelbundet och ge kontinuerlig feedback om hur det kan förbättras. Som ett komplement till ISO 27001-certifieringen, som Ewon förnyar varje år, kommer partnerskapet att säkerställa att Ewons produkter och tjänster möter kraven på högsta nivå hela tiden för ännu bättre skydd av fjärråtkomst till industrimaskiner.

»Att vara ledande på marknaden med mer än 300 000 uppkopplade maskiner medför ett stort ansvar, något som vi inte kan ta lätt på. Vi måste från start kunna lova och säkerställa säkerheten och integriteten för våra kunders data och utrustning», Säger Francis Vander Ghinst, chef för HMS Networks affärsenhet Ewon.

Tillgängligt via ett nätverk av partners
Ewon har etablerat ett omfattande och globalt ekosystem med mer än 2000 erfarna partners, redo att snabbt skapa effektiva och integrerade lösningar baserade på kundernas behov.

Mer information finns på www.ewon.biz och fördjupande artiklar på www.ewon.biz/support


  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare