www.tillverkning-sverige.com
Seeq

Seeq uppmärksammad som finalist för Energy 2020 Microsoft Partner of the Year

Seeq Corporation, ledande inom tillverkning och avancerad IIoT-mjukvara (Industrial Internet of Things), meddelar att företaget utsetts som finalist för Energy 2020 Microsoft Partner of the Year Award. Företaget hedrades i en global samling av ledande Microsoft-partners för sin höga kvalitet inom innovation och implementering av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik

Seeq uppmärksammad som finalist för Energy 2020 Microsoft Partner of the Year


“Vi är mycket glada över att få denna utmärkelse som ett erkännande av vårt samarbete med Microsoft när det gäller den digitala satsningen för vår energikunder”, säger Megan Buntain, chef för Cloud Partnerships på Seeq. “Vår framgång beror på vårt teams investeringar i integration med Microsoft Azure, Microsoft 365 och andra Microsoft-molntjänster”.

Microsoft Partner of the Year Awards uppmärksammar Microsoft-partners som har utvecklat och levererat exceptionella Microsoft-baserade lösningar under det gångna året. Utmärkelser delas in i flera kategorier, med kandidater från mer än 3 300 inlämnade nomineringar och mer än 100 länder över hela världen. Seeq uppmärksammades för sina enastående lösningar och tjänster inom Energisektorn.

Årets Energy Partner of the Year Award erkänner en partnerorganisation som utmärker sig med att tillhandahålla innovativa och unika tjänster eller lösningar baserade på Microsofts teknologier till energiföretag - som omfattar olja och gas, kraft- & samhällstjänster, gruvdrift och förnybar energi - och som visar ledande innovation i sin bransch.

“Det är en ära att tillhöra vinnare och finalister i 2020 års Energy Microsoft Partner of the Year Award”, säger Darryl Willis, Vice President, Energy, Microsoft. “Dessa partners utmärker sig och levererar snabba lösningar som löser de komplexa utmaningar som energiföretag runt om i världen står inför - från att kommunicera och samarbeta och praktiskt taget till att hjälpa kunderna att realisera sin fulla potential med Azure-molntjänster och därutöver. Jag är stolt över att hedra och gratulera vinnaren och finalisterna till Energy Award”.

För mer information om Seeq, besök: www.seeq.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare