www.tillverkning-sverige.com
Seeq

Seeq lanserar Seeq Enterprise och Seeq Team

Nya utgåvor tar itu med slutanvändarnas driftsättnngskrav när det gäller allt från enskilda anläggningar till multi-anläggningar och molnlösningar.

Seeq lanserar Seeq Enterprise och Seeq Team

Seeq Corporation, ledande inom avancerad analysprogramvara för tillverkning och IIoT (Industrial Internet of Things), lanserar ett nytt paket med Seeq-funktioner och applikationer med beteckningarna Seeq Team Edition och Seeq Enterprise Edition. Dessa utgåvor möter användarbehoven från ett litet lokalt vattenbolag till ett multinationellt kemikalie-, läkemedels- eller olje- och gasföretag.

Båda Seeq-utgåvorna, som fungerar bäst som SaaS på AWS eller Microsoft Azure, representerar kulmen på kunskap och erfarenhet från hundratals Seeq-installationer i organisationer med processtillverkning. För dessa tillverkare ger Seeq avancerade analysinsikter som bidrar till att förbättra produktions- och affärsresultat i deras organisationer.

Seeq Cortex, det nya namnet på Seeq Server, ingår i båda utgåvorna och är motorn som levererar viktiga funktioner, inklusive koppling med flera datatyper och källor, säkerhet, skalbarhet och andra funktioner. Seeq Cortex garanterar omedelbar och långsiktig support för användarnas dataarkitekturer och IT-krav.

“Seeq Cortex möjliggör omedelbar tillgång till analysinnovation med befintliga dataarkitekturer och datasilon, samtidigt som det stöder datafärdplaner och strategier i molnet”, säger Steve Sliwa, VD och en av grundarna på Seeq Corporation. “Cortex är ryggraden i den prediktiva, diagnostiska, maskinlärande och beskrivande analysen som används av kunder runt om i världen.”

Fördelarna med Cortex omfattar:
-Abstraktion av datakällor med höghastighetsanslutning till många och olika tidsserier och kontextuella datakällor, inklusive historiska och SQL-baserade datakällor.
-Beräkningshastighet med en mycket parallelliserad, tidsserie-specifik motor som möjliggör snabb exekvering av analys, inklusive datainterpolering, filtrering, rensning och modellering.
-Datasäkerhet och åtkomstkontroll genom integration med OSIsoft PI för åtkomstkontroll på taggnivå, eller så kan organisationer implementera sina egna styrpolicys.

Seeq Team är optimerat för nya driftsättningar på en enda anläggning, till exempel ett vattenverk eller kraftverk med ett begränsat antal tidsserier och kontextuella datakällor, eller för första användning av Seeq i en arbetsgrupp inom en större organisation. Snabb och enkel driftsättning av Seeq och snabb återbetalning (ROI) kommer att visa fördelarna med att utnyttja befintlig data och expertis för att förbättra produktionsresultaten.

Seeq Enterprise är utformat för komplex driftsättning i en eller flera anläggningar eller företag med hundratals eller tusentals användare. Det inkluderar stöd för mer komplexa datakällor som datasjöar och ERP-system, tillsammans med funktioner för integrering av OT- och IT-initiativ som driver digital förnyelse. Funktioner som är specifika för Seeq Enterprise omfattar:
-Seeq Data Lab är byggt på Jupyter Notebooks för att möjliggöra enkel Python-åtkomst till Seeq-funktionalitet och till det stora biblioteket med öppna källkodsmoduler och algoritmer.
-Obegränsat antal Seeq-användare: Seeq Enterprise har ingen begränsning på antalet användare.
-Mer och komplexa datakällor: Seeq Enterprise stöder upp till 10 anslutningar inklusive datakällor som datasjöar, ERP och icke-SQL-databaser.
-Logg-support: Seeq Enterprise innehåller funktioner och administrationsverktyg för användare i reglerade industrier inklusive support för CFR Part 11.
-Verktyg för datavisualisering: Seeq Enterprise stöder dataintegration med BI och processapplikationer som Tableau, PowerBI, Spotfire och OSIsoft PI Vision.

Förutom stöd för stora driftsättningar med Seeq Enterprise har Seeq också ett licensalternativ för indirekt användning av Seeq via REST API och relaterade programutvecklingskits för Java, C# och Python och Seeq-anslutning till mer än tio företagsdatakällor. Denna licens, Seeq Strategic Agreement, är lämplig för Seeq-användare som efterfrågar dessa funktioner och gör en flerårig och framgångsrik satsning på Seeq inom sin organisation

"Seeq fortsätter att släppa övertygande analyslösningar för slutanvändare inom processtillverkning och Industry 4.0-projekt", kommenterar Janice Abel, Principal Analyst på ARC Advisory Group. "De snabbare och bättre insikter som Seeq tillhandahåller är ett nödvändigt krav för organisationer som investerar i IIoT och Smart Manufacturing."

Seeqs snabba tillväxt drivs delvis av företagets partnerskap och engagemang för molnbaserad databehandling. Seeq finns på AWS-marknaden och är en AWS Industrial Competency Partner. Vad gäller Microsoft Azure så har Seeq varit tillgänglig på Azure Marketplace sedan 2019 och erkändes förra året som 2020 Microsoft Energy Partner of the Year Finalist.

Seeq är tillgängligt över hela världen via ett globalt partnernätverk av systemintegratörer, som tillhandahåller utbildning och support för Seeq i över 40 länder, utöver företagets direktförsäljningsorganisation i Nordamerika och Europa. För information om Seeq besök seeq.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare