www.tillverkning-sverige.com
Baumer

Baumer CombiView: Alarmsignalering för processtyrning

Med nya CombiSerien har Baumer utvecklat ett skräddarsytt alarmsystem för processindustrin. De lättanvända mätinstrumenten med programmerbara displayer erbjuder nya praktiska möjligheter och ökad flexibilitet inom processhanteringen. Med tryckmätaren CombiPress och temperaturmätaren CombiTemp har Baumer introducerat de två första produkterna i en serie som kan konfigureras direkt med hjälp av CombiView display.

Baumer CombiView: Alarmsignalering för processtyrning
Baumers CombiView-displayer erbjuder en praktisk översikt av aktuell status hos olika processer direkt på plats. Mätvärdena behöver inte analyseras eftersom displayen genast indikerar om de förinställda mätvärdena överskrids och om omedelbart ingripande krävs.

I praktiken så kan Baumer CombiView liknas vid kretsen i ett trafikljus: En tydlig signal visar om det finns behov av åtgärd. Bakgrundsfärgen »röd» är till exempel lämplig för varning eller behov av ingripande. Grön bakgrund kan signalera att allt fungerar som det ska. En snabb blick på displayen räcker för att enkelt få snabbt besked om att allt är OK, dessutom kan användaren efter eget behov själv välja den indikator som han eller hon föredrar.

Presentationen på displayen kan enkelt anpassas efter önskemål eller till att passa olika användningsområden inom företaget. Digital såväl som analog presentation av värdena är möjlig, exempelvis som skala med visare eller stapeldiagram. Eftersom displayen kan vridas totalt 360° är den synlig från så gott som alla håll tack vare dess 80 mm i diameter stora fönster.

Bilden: Praktisk trafikljusprincip i Baumer CombiView: Bakgrundsfärgen "röd" signalerar mätvärden som kräver snabbt ingripande.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare