www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Interroll breddar lösningen för detaljhandelssektorn

Sant'Antonino, Schweiz, 17 februari 2020. I samband med EuroShop 2020 i Düsseldorf tillkännager Interroll att företaget döper om sitt Center of Excellence (CoE) i Danmark till Commercial Belt Drives & Conveyors, med start den 1 mars 2020. Namnbytet understryker det faktum att Interrolls hela produktportfölj är mycket lämplig för både stormarknads- och detaljhandelstillämpningar.Idag drivs sex av tio kassasystem i stormarknader och detaljhandlare över hela världen av Interroll. En stor del av denna framgång beror på Interroll Center of Excellence i Hvidovre, Köpenhamn, Danmark, som hittills har koncentrerat sig på trummotorer och kassetter som används som drivenheter i kassor och pantmaskiner för butikssidan.

Från 1 mars 2020 kommer Interroll att döpa om filialen i Danmark till CoE Commercial Belt Drives & Conveyors. Uttrycket “kommersiell” fokuserar på att särskilja från trummotorer som används i industriella tillämpningar (livsmedelsförädling och tillverkning). Inom globala Interroll-gruppen kommer CoE att ansvara för alla tekniska problem relaterade till transportörer som används i kommersiella miljöer, från utveckling och tillämpningsteknik till produktion och support för lokala Interroll-enheter.

“När det gäller stormarknad, detaljhandel och omnichannel har kunderna ett behov av lätta, smidiga och kostnadseffektiva materialhanteringslösningar”, säger Anders Staf Hansen, VD för Interroll Denmark. “Förutom de alltmer komplexa materialhanteringsprocesserna i butikerna finns det också ett allmänt behov av att möta hela materialflödet i fabriker och distributionscentral som är kopplade till detaljhandelssektorn. Som världens ledande leverantör av materialhanteringslösningar kommer vi att lägga en ännu starkare tonvikt på sådana processer.”

På EuroShop 2020 - 16-20 februari i Messe Düsseldorf - visar Interroll ett komplett kassasystem med trummotor, kassett och Softstart Control i Hall 14, Monter A 20.

Se även vår video “Proven solutions for the world of retail and supermarkets”: https://vimeo.com/391909868


Interroll breddar lösningen för detaljhandelssektorn

Bildtext: Interroll-produkter finns i sex av tio kassasystem över hela världen. Center of Excellence i Hvidovre, Köpenhamn, kommer att stärka sitt fokus på detaljhandelsrelaterade processer i fabriker och distributionscentra.


Presskontakt (globalt)
Martin Regnet
Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AG
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare