www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Interroll intensifierar kompetensutbytet via digitala kanaler

Sant'Antonino, Schweiz. April 2020. Nu kan utbyte av information och erfarenhet ske med ett musklick: Interroll utökar och fördjupar interaktiv kontakt med sina kunder med nya onlinetjänster. Utbildningsevenemang för kunder kan hädanefter enkelt bokas och genomföras via Internet. Detsamma gäller planering av möten med experter samt tillgänglighet till korta videor om viktiga branschämnen.



En viktig hörnsten i det nya erbjudandet är Interroll Academy, som under många år har varit drivkraften bakom kompetensutbytet mellan anställda, kunder och partners. De integrerade inlärningsprogram som erbjuds av det koncernövergripande utbildnings- och samarbetscentret säkerställer sömlös kombination av olika inlärningsmetoder, tekniker och material. På detta sätt kan inhämtad kunskap fördjupas och tillämpas optimalt. Interroll Academy samarbetar med ledande organisationer som Fraunhofer Institute for Material Flow and Logistics i Dortmund, Tyskland och Krauthammer.

Med det nya e-learning-erbjudandet från Interroll Academy kan användare komma åt utbildningsinnehåll online var som helst, när som helst. Ett exempel på utbudet av program som erbjuds är användarkursen för designmjukvaran Interroll Layout, den populära planeringsprogramvaran för användarvänlig design av kompletta materialflödeslösningar.

En annan möjlighet för ett snabbt, målinriktat och världsomspännande kompetensutbyte är onlinebokning av personliga expertdiskussioner, till exempel om tekniska eller branschspecifika frågor. Dessutom ger informativa korta videor - utbildningsklipp - intresserade partners en snabb introduktion till ämnen som påverkar viktiga branscher såsom livsmedels- eller modebranschen.

"Våra kunder och partners förlitar sig på kvalitet, snabbhet och enkelhet från Interroll. Vi levererar konsekvent efter detta, även i den digitala världen. Genom att ytterligare utöka våra kanaler för virtuell interaktion kan de nu få tillgång till vår expertis ännu lättare och ingå i ett professionellt utbyte med oss", förklarar Jens Karolyi, Senior Vice President Corporate Marketing & Culture i Interroll Group.

Interroll intensifierar kompetensutbytet via digitala kanaler
Bild: Med det nya e-learning-erbjudandet från Interroll Academy kan användare komma åt utbildningsinnehåll online var som helst, när som helst.


 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare