www.tillverkning-sverige.com
ISaGRAF

ISaGRAF och infoteam Software signerar ett strategiskt samarbetsavtal

ISaGRAF och infoteam Software är stolta över att kunna meddela att de tecknat ett strategiskt samarbetsavtal. Enligt villkoren i detta avtal blir infoteam Software distributör av ISaGRAFs produkt och attraktiva Engineering Services med tjänster i Tyskland, Schweiz och Kina. De får även tillgång till avancerade verktyg för säkerheterna IEC 61499 och IEC 61508. Avtalet kommer att tillåta ISaGRAF att samverka infoteams service med deras egna produkter för att kunna ge ett komplett erbjudande till kunder över hela världen.

ISaGRAF och infoteam Software signerar ett strategiskt samarbetsavtal
ISaGRAF fortsätter utveckla och marknadsföra sina flaggskeppsprodukter IEC 61131 och IEC 61499. Företaget kommer även utnyttja att några viktiga tekniker ställs till förfogande av infoteam Software, som fortsätter stödja den välkända OpenPCS-produkten. Dessutom kommer infoteam Software att till ISaGRAF-produkten erbjuda automationsteknik för industri och säkerhetstjänst. infoteam Software kommer att kunna kombinera ISaGRAFs erbjudande med sin nuvarande teknik, vilket ger en långsiktighet till den befintliga kundbasen.

- Detta samarbete är en naturlig utveckling för infoteam. Användningen av tekniska framsteg och den överlägsna miljön i samarbetsplattformen hos ISaGRAF Automation hjälper infoteam att fokusera på att ge sin kundbas - och automationsmarknad i allmänhet - den bästa möjliga lösningen för alla behov. Eftersom ISaGRAF och infoteam tidigare tävlade mot varandra, gör detta samarbete vårt erbjudande världsunikt, säger Dr Wolfgang Brendel, ordförande för infoteam Software.

- infoteam kommer att ge ett stark tekniskt bidrag till ISaGRAFs verksamhet. Europa och Asien blir en viktig tillgång till att biträda kunder att utveckla nya produkter med hjälp av ISaGRAF. All den expertis som infoteam har främjat i utvecklingen och marknadsföringen av IEC 61131 OpenPCS-lösningar, i kombination med teknologin från ISaGRAF, kommer att visa omedelbara fördelar för ISaGRAFs gemenskap, säger Julien Chouinard, verkställande direktör ISaGRAF.

Om infoteam Software
infoteam Software AG utvecklar mjukvarusystem för industriell automation, biovetenskap och hälsovård. Det tyska företaget grundades 1983 och har nu 130 anställda vid huvudkontoret i Bubenreuth, nära Erlanden i Tyskland, och dess två helägda dotterbolag i Schweiz och Kina.

Tyngdpunkten i utvecklingsverksamheten är mjukvara för Windows och Linux samt inbyggda system för industriella styrsystem, robotar, medicinsk diagnostik och laboratorieautomation, energiskapande och distribution. Produktportföljen kompletteras av ett brett utbud av tjänster, support, utbildning och workshops. Bland kunderna finns ledande tillverkare av industriella styrsystem för medicinsk teknik, automation, energiskapande och utbud i Europa, USA och Fjärran Östern.

Huvudkontoret är beläget i Bubenreuth, nära Erlangen, i södra Tyskland. infoteam Software AB Stäfa är ett helägt dotterbolag i Schweiz. infoteam Software Beijing / Kina Co Ltd är ett helägt dotterbolag för Asien-Stillahavsområdet. infoteam Software är ISO-certifierade 9001:2008.

Webbplats: www.infoteam.de

infoteam Contacts:

Michaela Finnie
Communications Manager
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Germany
Tel.: +49-9131-7800-829

Christopher Schemm
International Sales
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Germany
Tel.: +49-9131-7800-28
E-Mail: christopher.schemm

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare