www.tillverkning-sverige.com
ISaGRAF

ISaGRAF offentliggör ISaVIEW plug-in för ISaGRAF v6

ISaGRAF är ledande inom IEC 61131-3 och IEC 61499 kompatibla firmware och arbetsbänkar för byggandet av industriella automationsprodukter. ISaVIEW plug-in tillhandahåller arbetsbänksanvändare med ISaGRAF 6 ett enkelt och kraftfullt integrerat HMI. ISaVIEW Pages karteras till automatiseringens projektstruktur.

ISaGRAF offentliggör ISaVIEW plug-in för ISaGRAF v6
ISaVIEW integreras i arbetsbänken för simultanvisualisering och programmering av processtyrning. Det tillhandahåller fördefinierade uppsättningar av objekt, helt anpassningsbara och färdiga att använda. Animation kan grafiskt sätt enkelt ändras. Även design och on-line-lägen finns tillgängliga för att eliminera behovet av omkompilering. ISaVIEW tillåter även användare att snabbt skapa grupper av grundläggande objekt.

ISaGRAF 6 utnyttjar den kraftfulla Microsoft® Visual Studio® Shell och en oslagbar miljö för OEM-tillverkare och automatiseringsleverantörer till att skapa differentierade produkter för sina marknader. Baserad på en öppen plug-in-teknik, som utformats speciellt för industriella automationsbehov, är ISaGRAF 6 Workbench en modulär och flexibel miljö som tillåter användare att lägga till eller ta bort komponenter. Varje komponent i Workbench har utvecklats med ,och samverkar genom, ISaGRAFs nya Microsoft® NET Framework®-baserade teknik som kallas Automation Collaborative Platform (AVS).

ISaGRAF AVS ger möjlighet att lägga till eller ta bort olika plug-in för att uppfylla de särskilda krav som gäller för automationsprodukter. ISaGRAF 6,0 har nu flera plug-in-funktioner, inklusive redaktörer för olika program: ett Ladder Diagram, ett Funktion Block Diagram, en Struktured Text, en Tag Database (ordbok), en integrerad HMI plus flera andra plug-in-reserver.

ISaGRAF kommer att offentliggöra en ny plug-in varannan vecka under de kommande månaderna för att komplettera erbjudandet från ISaGRAF 6. Den stegvisa utsättningen av olika industriella automationskomponenter illustrerar modularitet och flexibilitet i denna nya miljö.

www.isagraf.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare