www.tillverkning-sverige.com
LEROY-SOMER

DIGISTART D2 och D3 elektronisk manövrering

Denna exceptionella kompakta lösning erbjuder total kontroll över driftsättning och ger svar på efterfrågad energibesparing.

DIGISTART D2 och D3 elektronisk manövrering
DIGISTART, den nya elektroniska kontrollen för induktionsmotorer från LEROY-SOMER, innehåller de senaste teknologiska förändringarna, inklusive en optimal bypass-funktion. DIGISTART finns tillgänglig inom två områden, lämpliga för marknadens efterfrågan:
- D2-omfattning, 18 till 200 A: kompakta starters,
- D3-omfattning, 23 till 1600 A: avancerade manöveranordningar.

Ekonomi och komprimering
Användning av bypass-erbjudandens signifikanta besparingar:
- 4 % avdrag vid stationär konsumption,
- ingen forcerad ventilation,
- 1 till 2 mindre klassificeringar för dimensionella användningar.

Dess arbetsprincip är som följer: den elektroniska energin används för att genomföra uppkörningen och därmed begränsa den dragna strömmen till induktionsmotorn. Den shuntas därefter i startfasen av den interna bypassen. Regleringselektroniken används fortfarande för att skydda och kontrollera motorn fram till slutfasen.

DIGISTART har föreslagit dessa bypass-serier och gjorde det därmed möjligt att spara ytterligare på den externa kontakten och dess genomföranden. Komprimeringen i DIGISTART gör att den övergripande installationsvikten och volymen minskar betydligt.

DIGISTART är en affärsuppgörelse för att uppgradera redan existerande installationer och gör det möjligt att D-koppla deltamotorer, som med fördel byter ut en star/delta-uppstart och använder de sex matningskablarna för motorkraften. Detta möjligtgör dessutom en besparing av åtminstone en värderingsskala i proportion till kontroller.

Enkelhet
DIGISTARTs intuitiva navigator möjliggör en enkel justering av strömmens omfattning och begränsningar. Operatören har omedelbar tillgång till förbestämda konfigurationer för pumpning, ventilation och transporterande funktioner etc.

DIGISTART underlättar installationsövervakning genom att göra det möjligt för användaren att:lägga till tid- och datumlogg av haverisäker verksamhetsdrift, events, konsumption och driftförhållanden,
- möjliggöra spårning av parameterförändringar,
- simulera drift genom att forcera manövreringskommandon,
- visa in- och uteffekters situationer,
- sköta rapporteringar om drifttiden, antal uppkörningar etc.

Flexibilitet

DIGISTART kan fungera med 200-440 V, 200-575 V eller 690 V trefasade nätverk, och kan även kontrollera åtskilliga induktionsmotorer parallellt, liksom en kollektorringsmotor. Användbara på D3 (inkopplingar 360-1600 A) kan energins in- och uteffekter installeras enligt begäran ovan och/eller under start, beroende på kablarnas konstruktion i skåpet. DIGISTART optimerar således installationen i skåpet. De användbara fältledningsmodulerna är: Modbus RTU, port USB, DeviceNet och Profibus.

Perfekt manöverkontrollerad elektronik
DIGISTART föreslår den senaste elektroniska kontrollerbara teknologin: uppkörning och avbrott självtjänande för uppladdning, automatisk optimering av parametrar genom maskininlärning från uppkörningar. Programmet inkluderar även en inbromsningskurva tillägnad 15 års resultat från pumpningsapplikationer med LEROY-SOMERs erfarenhet och kunskap.

Möjligheten att arbeta med endast två funktionsdugliga kraftenheter, avaktivering av skydd för att säkerställa forcerat arbete (rökutveckling, bransläckare ...) gör DIGISTARTs lösning lämplig för känsliga installationer.

DIGISTART erbjuder heltäckande skydd med:
- permanent termisk modellering för maximalt motorskydd (även i fall av strömavbrott),
- felsökning på justerbar tröskelenergi vid verksamhetens drift,
- kontroll av strömmens obalans i fas,
- övervakning av motortemperatur och miljö genom CTP eller PT 100,
- valfritt; felsökningens inverkan på installationen som följer jordfel, liksom skydd mot nätverkens över- och underspänningar.

Med DIGISTART, Leroy-Somer, föreslås kompakt, ekonomisk och högpresterande kommunikationsövervakningar, vilka är bättre än konkurrenterna integrerade i industriella installationer och möjliggör solida besparingar.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare