www.tillverkning-sverige.com
Westermo Teleindustri AB

Viperserien

Viper är en familj bestående av M12 ultrasmala och tåliga Ethernet switchar designade för applikationer med stränga driftförhållanden och extrema miljöer. En MTBF (Mean Time Between Failure), beräknad till mer än 100 år, gör dessa enheter ideala för situationer där mekanisk stress, fuktighet, kondensering, smuts eller kontinuerliga vibrationer kan ha en ogynnsam inverkan på funktionen av Ethernets standardswitchar.

Viperserien
Viper switchar är gjorda för säkerhetskritiska program, som exempelvis järnvägssystem, tunnlar och signalkontroller för trafik. Deras ytterst slimma och extra robusta hylsor gör dem till en idealisk lösning för att integreras i mindre områden. De möter standarden EN 50155 för elektronisk utrustning som används i järnvägsprogram. Denna linje av produkter inkluderar två åtta-portars hantering av Ethernet switchar med eller utan ringfunktion.

Ethernet - redundans och realtid
Med en omkonfigurationstid av mindre än 20 millisekunder är Westermos unika FRNT teknologi (Fast Recovery of Network Topology) marknadens snabbaste när det gäller omkonfigurering av ett stort nätverk i händelse av avbrott på en länk eller hårdvara. Realtidsegenskaper är implementerade för att kunna uppnå ett avgörande för realtidskritiska program. Switcharnas stödjer QoS (Quality of Service) med fyra prioritetsköer och en strikt planeringsprioritet, så väl som HoL (Head of Line Blocking Prevention). Allt för att kunna vara säker på att datanätverket är deterministiskt.

Tuff industriell miljö
Enheterna är väl förberedda för att användas i tuffa industriella miljöer. Den plomberade metallhylsan IP65 och de främre anslutningarna av enheten hos den tåliga M12 gör den kraftfull och tillåter en omgivande lufttemperatur på mellan -40 till +70°C. Det finns inga känsliga eller sköra komponenter, och produktens hårdhetsgrad skyddar mot stötar och vibrationer, vilket gör att enheterna passar utmärkt för att användas till vagnparker. Energitillförseln fungerar över ett brett inmatningsområde från 24 till 110 VDC.

För ytterligare information, kontakta
Bo Jansson
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WESTERMO TELEINDUSTRI AB
64040 Stora Sundby
www.westermo.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare