www.tillverkning-sverige.com
HENGSTLER

Hengstler-givare kommer att tala BiSS Safety

År 2015 så godkändes Safety Communication Layer i BiSS Safety av TÜV Rheinland för säkerhetsrelevant kommunikation upp till och med SIL3. I framtiden kommer Hengstler att erbjuda detta protokoll för sin rotationsgivarserie för att möta den stadiga ökningen av säkerhetstillämpningar.

Hengstler-givare kommer att tala BiSS Safety
Sedan 2007 har Hengstler erbjudit givare som använder den öppna kommunikationsstandarden BiSS C. En kontinuerlig dataanslutning till bussdeltagare, höga överföringshastigheter och fria licenser kan nämnas som klara fördelar. Det nyligen introducerade BiSS-säkerhetsprotokollet är 100 % baserat på BiSS C. Hengstler GmbH, med säte i Aldingen i sydvästra Tyskland har en enorm erfarenhet av otaliga framgångsrika tillämpningar där deras givare spelar en pålitlig roll.

Hengstler ser en enorm potential när det gäller funktionssäkerhet i kombination med ständigt ökande maskinriktlinjer och ökande antal säkerhetstillämpningar. För detta ändamål är systemet för intern struktur hos kodaren utbyggd genom en kombination av tillgängliga block. Safety Communication Layer hos BiSS Safety har certifierats enligt IEC 61784-3:2010 samt IEC 61508 Part1-7: 2010. Det är därför lämpligt för säkerhetsrelevant kommunikation upp till SIL3.

Detta innebär att BiSS Safety i kombination med Hengstlers roterande pulsgivare kommer att kombinera positiva effekter från två världar. Som kund kan man vara säker på att Hengstler framgångsrikt kommer att bygga ut givarportföljen med BiSS-säkerhet tack vare sin mångåriga BiSS-erfarenhet. Å andra sidan drar användare nytta av olika leverantörer som erbjuder ett tillverkaroberoende protokoll för säker dataöverföring.

För ytterligare information om detta ämne, skicka ett e-postmeddelande till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller ring +49 (0) 7424 89 0.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare