www.tillverkning-sverige.com
HENGSTLER

Givarprestanda som överstiger branschstandard - nu med populära EtherCAT-gränssnittet

Hengstler utökar produktlinjen ACURO® AC58 med det allmänt använda EtherCAT-gränssnittet. Antalet system som använder detta öppna, kraftfulla, Ethernet-baserade system fortsätter att växa i snabb takt. Med tillgång till ACURO® AC58 med EtherCAT-gränssnitt kan användaren integrera en av de främsta absolutgivarna på marknaden i praktiskt taget alla system som använder EtherCAT-teknologi. Detta förenklar konstruktionsprocessen och garanterar tillförlitlig kommunikation. Hengstlers ACURO® AC58 EtherCAT-givare attesteras av ett officiellt intyg som utfärdats av EtherCAT Technology Group (ETG).

Givarprestanda som överstiger branschstandard - nu med populära EtherCAT-gränssnittet
Bild 1: ACURO AC58 EtherCAT levererar driftsäker kommunikation

Utökat temperaturområde, skyddsklass upp till IP67, och extremt höga stöt- och vibrationsspecifikationer är bara några av de utmärkarnde egenskaperna hos AC58 EtherCAT. Denna flexibilitet gör Hengstler ACURO® AC58 till en av de mest mångsidiga givarna på marknaden. Dess robusthetsspecifikationer är särskilt imponerande. En version i rostfritt stål finns också som tillval. Detta gör den lämplig för användning även i de mest krävande miljöförhållanden.

Värden uppdateras med en cykeltid ned till 62,5 µs, vilket gör den till en av de snabbaste givarna på marknaden och gör det möjligt för kunderna att implementera mycket dynamiska processer. Enhetskonfigurationer som en restfunktion för roterande indexeringsmaskiner bygger ut möjligheterna med tillämpningar.

Givarprestanda som överstiger branschstandard - nu med populära EtherCAT-gränssnittet
Bild 2: ACURO AC58 är en av de mest mångsidiga och robusta givarna på marknaden.

För mer information, skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring +49 (0) 7424 89 0

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare