www.tillverkning-sverige.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Pepperl+Fuchs nya UHF RFID-läsare för transparenta godsflöden

Effektiv detektering av paket och lastbärare inom logistik.

IUR-F800-V1D-4A* UHF RFID läs/skriv-enhet

Med IUR-F800-V1D-4A* utökar Pepperl+Fuchs sin RFID-portfölj med en ny UHD-läsare för uppkoppling mot externa antenner, särskilt utvecklad för applikationer inom logistik.
Pepperl+Fuchs har levererat pålitliga RFID-system för industriell användning i mer än tre decennier. Inom fabriksautomatisering används dessa system oftast med PLCs för att säkerställa säkra processer och transparens i produktionen.

Den nya IUR-F800-V1D4A* UHF RFID läs/skriv-enheten utökar sortimentet av produkter från Pepperl+Fuchs som kan erbjuda komplett transparens i logistikapplikationer som följer efter produktionen. Enheten är konstruerad med beprövad och internationellt standardiserad UHF-teknik (ISO 18000-63 eller EPC Class1 Gen2) som möjliggör den mest kostnadseffektiva lösningen av RFID-gates, tack vare uppkopplingsmöjligheter för upp till fyra externa antenner.
RFID-gaterna möjliggör snabb, simultan identifiering av stora kvantiteter av etiketter under transport, exempelvis vid automatiserad inspektion av förpackningar i inkommande och utgående gods och under transport mellan lager och produktionsytor. Informationen som samlats in kan sömlöst integreras i befintliga backend system som ERP och MES och ger därmed maximal transparens genom hela värdekedjan.

En mängd olika typer av antenner ger optimal anpassning till specifika applikationer. Den kraftfulla UHF-läsaren kan även läsa och skriva på långa distanser. I tillägg har läsaren ytterligare ingångar och utgångar, exempelvis för att ansluta sensorer eller externa signalljus. Klara, tydliga LEDs ger ytterligare information om pågående arbetsstatus. Både IUR-F800-V1D-4S* och tillhörande antenner är försedda med ruggade höljen för krävande användningsområden.


Pepperl+Fuchs nya UHF RFID-läsare för transparenta godsflöden
Indentifiering av behållare under transport på en gaffeltruck.


www.pepperl-fuchs.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare