www.tillverkning-sverige.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Högpresterande identifieringssystem – oslagbart detektionsområde, multitag-kapacitet och sömlös integrering

Pepperl+Fuchs två nya högpresterande produkter avsedda för att lösa identifieringsuppgifter, där fördelarna med högfrekvent RFID kombineras med ett unikt avkänningsområde, vilket är platsbesparande i en modern, kompakt inkapsling.


Högpresterande identifieringssystem – oslagbart detektionsområde, multitag-kapacitet och sömlös integrering
De nya RFID-läs-/skrivenheterna IQH3-FP-V1 och IQT3-FP-IO-V1.

Baserat på beprövad och globalt standardiserad högfrekvent RFID-teknik (13,56 MHz) i enlighet med ISO 15693, erbjuder RFID-läs-/skrivenheterna helt tillförlitliga och störningsfria läs-/skrivresultat för alla närliggande applikationer.

Enheterna har ett oslagbart detektionsområde på upp till 30 cm (justerbart) som är unikt på marknaden i den här klassen och möjligheten att upptäcka upp till 20 RFID-taggar med en enda läsoperation. Kombinationen ger användarna största möjliga flexibilitet och frihet att anpassa RFID-läs-/skrivenheterna till de specifika parametrarna för sitt användningsområde.

Förutom stor mångsidighet i sina användningsområden uppvisar de nya RFID-läs-/skrivenheterna också utmärkt processtillförlitlighet. Genom att automatiskt kontrollera sin egen resonansfrekvens kan enheterna automatiskt anpassa sig till störningar som orsakas av installationsplatsen, omgivande material eller störande strålning för att upprätthålla full detekteringseffekt.

För sömlös integrering i systemmiljön finns RFID läs-/skrivenheterna i två versioner. IQT3-FP-IO-V1 har ett integrerat IO-Link interface medan IQH3-FP-V1 integreras via IDENTControl utvärderingsenhet från Pepperl+Fuchs.

www.pepperl-fuchs.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare