www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

Bygg och renovera med teknik från Conrad

Allt för byggarbetsplatsen på ett och samma ställe: Professionell utrustning från ledande tillverkare möjliggör effektivt och säkert arbete även i tuffa miljöer.

Bygg och renovera med teknik från Conrad

För mer effektivitet och säkerhet vid nybyggnation och renovering: Införskaffa all professionell utrustning från ledande tillverkare via Conrad Sourcing Platform.

  • 3M: En garant för bättre säkerhet vid varje användning
  • Bosch: Ett batteri för alla – flexibilitet för varje behov
  • Fein: En enhet, 1000 användningar

Vi har varit experter på elektronik och tekniska lösningar i 100 år och är idag en inköpsplattform som erbjuder allt som behövs för framgångsrika inköp inom området teknik. "Företagskunder får hos oss exakt det som gör deras projekt eller verksamhet framgångsrikt - speciellt inom områden som konstruktion och renovering", berättar Michael Schlagenhaufer, Senior Director Core Electronics på Conrad Electronic. Han fortsätter: "På vår plattform erbjuder vi högkvalitativa och robusta verktyg och säkerställer smidiga inköp av rätt utrustning, så byggproffsen kan koncentrera sig på det väsentliga på plats."

En garant för bättre säkerhet vid varje användningstillfälle
Under många år har 3M utökat utbudet inom området arbetarskydd på Conrad Sourcing Platform: Det amerikanska traditionsmärket 3M är ett företag som stödjer skapandet av en säker arbetsmiljö. Redan när Neil Armstrong tog sina berömda steg på månen bestod en del av hans utrustning av 3M- produkter. Idag finns teknikkoncernens innovationer inom ett flertal områden, inom privatlivet, arbetet, medicin och teknik. Oavsett om det gäller anläggning eller utbyggnad: Yrkesverksamma inom byggbranschen ställs inför komplexa uppgifter och utsätts för olika faror. Detta inkluderar huvud- och ögonskador, risk för hörselskador, fall från höjder, föroreningar och UV-strålning. För att minimera den typen av risker arbetar 3M kontinuerligt på att optimera sina arbetssäkerhetslösningar.

Bosch: Ett batteri för alla – flexibilitet för varje användningsområde
Med batteridrivna system, där ett batteri passar alla verktyg, kan uppgifter utföras flexibelt. Därför grundade Bosch Professional batterisystemet AMPShare för flera varumärken. Detta innebär att verktyg från många välkända tillverkare, som ingår i samarbetet, kan drivas med ett och samma sorts 18 V-batteri. Tack vare det ständigt växande antalet partnermärken har byggproffs nu möjlighet att använda allt fler verktyg med samma typ av 18 V-batterisystem och på så sätt bygga upp sitt verktygslager.

En enhet, 1000 användningar
De batteridrivna Multimaster-modellerna 500, 700 och 700 1.7 från FEIN finns med AMPShare- systemets 18-volts-batterigränssnitt. Såga, slipa, polera, fila, skrapa och rengöra: Under mer än 50 år har Multimaster från FEIN använts över hela världen inom snickeri och inredning, men även metalltekniker och låssmeder förlitar sig på den framgångsrika produkten.

Ytterligare information om byggande, renovering och verkliga exempel på användningsområden finns här.

www.conrad.com

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare