www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

­På en plattform: Optimala lösningar för hantverkssektorn

Allt för byggarbetsplatsen, verkstaden och olika reparationsarbeten: Conrad erbjuder utrustning och tjänster för professionella - Aktuell inriktning: Digitalisering i hantverkssektorn.

­På en plattform: Optimala lösningar för hantverkssektorn

Oavsett om det gäller byggarbetsplats, verkstad eller reparationsarbeten: Professionella kommer att hitta både utrustning och passande tjänster på Conrad Sourcing Platform.

  • Digitala trender: arbeta med nätverksverktyg och eProcurement
  • Funktionalitet och prestanda: Innovationer från ledande tillverkare
  • Bygga, renovera, reparera och underhålla: Alla framgångskomponenter på en plattform

Funktionella och högpresterande verktyg fyller en viktig funktion för professionellt arbete på byggarbetsplatsen, i verkstaden eller i samband med reparationsarbeten. Som en pålitlig inköpspartner inom teknik och elektronik erbjuder Conrad alla framgångskomponenter med sin plattform: ett brett och djupt utbud, specialtjänster samt rätt kontaktpersoner och kontakter. "Som lösningsleverantör vill vi stödja våra företagskunder med ett komplett utbud av tjänster. Vi erbjuder därför inte bara verktyg och maskiner för varje applikation inom handel och anläggningsförvaltning. Vi driver även digitaliseringen inom detta område och erbjuder framtidsinriktade elektroniska inköpslösningar för företag av alla storlekar”, förklarar Michael Schlagenhaufer, Senior Director Core Electronics på Conrad Electronic.

Spara tid och pengar: Digitalisera processer i företaget
Digitala lösningar genomsyrar hela vårt liv. Därför står ämnet digitalisering också högst upp på agendan för det nya Conrad-teamet: Arbetsprocesser kan optimeras med nätverksanslutna enheter. Bosch Professional erbjuder till exempel många sätt att arbeta enklare, snabbare och smartare med olika appar och matchande elverktyg och mätteknikenheter.
​Med elektroniska inköpslösningar kan hantverksföretag minimera sin tidsåtgång och på så sätt spara kostnader. eProcurement-lösningen Conrad Smart Procure erbjuder, speciellt för mindre företag, ett webbläsarbaserat verktyg för effektiva inköp.

Allt på en plattform – allt från en och samma ställe
Oavsett om det gäller kraftfulla maskiner för byggarbetsplatsen, mobila enheter för fältservice eller professionell utrustning för verkstaden: I speciella användningsfall presenterar Conrad-teamet innovativa nya produkter för områdena "konstruktion och renovering", "reparation och underhåll" samt "verkstad och utbildning". Alla som klickar in, känner omedelbart igen sig: Conrad erbjuder hela sortimentet - från arbetskläder via stålankare till kraftstationer. Möjligheten att samla alla tekniska behov på en och samma plattform sparar tid och pengar. Samtidigt har produktkvalitet högsta prioritet hos Conrad: Krav som funktionalitet, prestanda och säkerhet spelar därför viktiga roller vid val av varumärken.

Vill ni veta mer? – Här kan du hitta mer om aktuella ämnen och populära produkter inom områdena bygg och teknik.

www.conrad.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare