www.tillverkning-sverige.com
Parker News

Parker organiserar ett onlineevenemang med expertpaneler

Parker Hannifin kommer att vara värd för ett liveforum med åtta Parker-experter för att diskutera de komplexa utmaningarna med elektrifiering och hur Parker hjälper företag att gå över från traditionella till hybrid- och helelektriska mobila maskiner.

Parker organiserar ett onlineevenemang med expertpaneler

Liveforumet ”Let’s Talk Electrification” äger rum den 25 april från 13.00 CEST och kommer att behandla ämnen som digitalisering, värme- och krafthantering samt några potentiella framtida utmaningar som övergången till elektrifiering innebär. Efter forumet kommer en diskussion att äga rum, med fokus på L120H-hjullastaren från Volvo Construction Equipment som fallstudie. Den helelektriska L120H är ett exempel på hur Parkers samarbete med Volvo Construction Equipment har bidragit till innovativa lösningar för fordonselektrifiering, minskat komplexiteten i leveranskedjan och påskyndat lanseringen.

Bland huvudtalarna ser vi Shawn Horner, Vice President of Technology & Innovation, Motion Systems Group, som berättar om de övergripande insikterna rörande elektrifiering, Erik Forsberg, Systems Engineering Manager, som deltar i paneldiskussionen om fallstudien av Volvo Construction Equipments L120H-hjullastare och Nils Henriksson, Mobile Center of Excellence Manager, som deltar i paneldiskussionen fokuserad kring framtida utmaningar inom mobil elektrifiering.

Onlineevenemanget kommer också att innehålla två gruppdiskussioner där deltagarna kan välja vilken session de vill delta i. Mer information om gruppsessionernas ämnen samt agendan för dagen finns HÄR.

Besök evenemangssidan för att registrera dig för onlineforumet HÄR. Mer information om Parkers utbud av elektrifieringsprodukter finns även på sidan med lösningar HÄR.

www.parker.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare