www.tillverkning-sverige.com
Southco

Förhindra paketstöld med säkra paketboxar

Hur MB Sentinel förhindrar stölder med Southco. MB Sentinel (MB), grundat 2017, är en tillverkare av brevlådor och paketboxar för bostäder och kommersiella fastigheter. MB fyller ett behov på marknaden för konsumenter som vill ha ett säkert utrymme att ta emot paket på levererade till hemmet.

Förhindra paketstöld med säkra paketboxar
 
Med olika modeller för enfamiljshus, lägenheter och bostadsrättsföreningar samt för kommersiellt bruk gör MB:s säkra paketlådor det enkelt och bekvämt för utdelare att låsa och låsa upp brevlådor, helt enkelt genom att lägga till en låskod till kundernas leveransadressinformation i sändningen.

Utmaningen
MB Sentinel är en tillverkare av postlådor och paketboxar för bostäder och kommersiella fastigheter. MB:s erbjudanden inkluderar paketboxlösningar för trottoarer, uppfarter, infästningar i staket och pelare, flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar samt vägginsatser.

MB Sentinel erbjuder också kunderna möjligheten att anpassa säkerhetsfunktionerna i sin brevlåda för att hitta rätt lösning som fungerar för dem och möjliggör framtida säkerhetsuppgraderingar.

MB:s postlådelösningar ligger precis rätt tid. Med en e-handel som vuxit över 32 % i USA, bara under 2020, är behovet av säkra paketlösningar för inlämningsboxar högre än någonsin. Med denna stadiga tillväxt i e-handeln kommer antalet paket som lämnas utanför köparens dörr att öka, vilket utgör en stor risk att godset utsätts för skador eller stöld. Faktum är att enligt en undersökning gjord av C+R Research, rapporterade nästan hälften av de tillfrågade att de får minst en hemleverans varje vecka, varav 43 % rapporterar sig själva som offer för paketstöld.


Förhindra paketstöld med säkra paketboxar

Att använda en säker paketbox ger sinnesfrid till konsumenter som väntar på att deras onlineköp ska levereras säkert till deras bostäder och verksamhetsställen.

När MB designade sina patenterade postlådor visste företaget att de behövde en högkvalitativ låslösning för att säkerställa deras lådor inte bara var säkra utan också motståndskraftiga mot vandalism och korrosion i utomhusmiljöer. De behövde också en pålitlig leverantör med tillverkningskapacitet för att kunna skala upp dessa lösningar för tillväxt.

Lösningen
Genom att samarbeta med Southco kunde MB uppfylla alla sina önskemål i en och samma leverantör.
Southco tillhandahöll mekaniska låsalternativ och elektroniska låsuppgraderingar, samt en ergonomisk gångjärnslösning som gör att paketboxluckan känns mer rejäl för slutanvändaren.

Elektronisk åtkomstkontroll

Southcos R4-EM elektroniska vridspärr är integrerad i den främre luckan på alla MB:s modeller och ansluten till en elektronisk knappsats, som aktiverar spärren för att öppna dörren. Beroende på säkerhets- och leveranskrav kan R4-EM även användas på skåpets bakre lucka. Om paketboxen exempelvis är integrerar i ett staket kan en andra knappsats och låsspärr monteras som ger fastighetsägaren eller hyresgästerna tillgång från baksidan.


Förhindra paketstöld med säkra paketboxar
Förhindra paketstöld med säkra paketboxar

Den elektroniska spärren kan även installeras på de bakre dörrarna till fristående skåp med separata postfack och paketboxar. I detta utförande kan bara husägaren komma åt båda avdelningarna från bakdörren genom att ange en unik åtkomstkod på en kontrollenhet, ansluten till den elektroniska spärren. Den yttre luckan kan förses med en sekundär låskod som endast tillåter paketbärare åtkomst till nedre paketfacket, medan brevbärarna fortfarande kan leverera brevpost som vanligt.

Southcos elektroniska åtkomstlösningar (EAS), liksom R4-EM Electronic Rotary Latch kombinerar Southcos beprövade mekaniska lås och spärrar med elektronisk manövrering, vilket ger ökad säkerhet och fjärrstyrd, övervakad åtkomst. Vid strömavbrott kan R4-EM installeras med en mekanisk överstyrning, som gör att användaren kan öppna dörren manuellt. MB Sentinel valde Southcos E5 Cam-spärr och PT-låsplugg för deras yttre luckor som mekaniska överstyrningsalternativ.

Mekanisk låsning

Vid valet av mekanisk lösning för att säkra bakdörren på helskåp avsedda för montering med vägginsats valde MB att använda A7 Compression Latch, som ger en vädertät tätning mot väder och vind samt håller inkräktare borta från ytterdörren på ett hem eller företag.Heavy-duty, hävstångsverkande A7-serien från Southco frambringar dörrstängning för tyngre dörrapplikationer genom en kombination av styrka, enkel installation och enkel drift.

Ergonomiska positioneringsgångjärn

Alla MB Sentinel Package Delivery Systems är utrustade med Southcos E6 Constant Torque Position styrgångjärn. E6-serien har integrerat konstant vridmoment, vilket möjliggör konstant motstånd genom hela rörelseomfånget. Som ett resultat kan användare enkelt positionera paketboxdörrarna och hålla dem säkert i valfri vinkel – helt öppna, helt stängda eller någonstans däremellan.

Implementering och resultat
Marknaden för MB Sentinel växer och kunderna uppskattar kvaliteten på sina produkter. MB har tilldelats två patent och deras brevlådor har vunnit erkännande i branschen och en 2021 stjärna från The Texas Association of Builders (TAB).


Förhindra paketstöld med säkra paketboxar

Med en växande efterfrågan på säkra paketboxar har MB nyligen öppnat ett distributionscenter för husbyggare genom Acme Brick, ett Berkshire Hathaway-företag, för att nu kunna erbjuda omedelbar tillgång för husbyggare till att köpa deras lösningar.

Samarbetet med Southco möjliggjorde för MB Sentinel att kunna erbjuda en högkvalitativ låslösning med möjlighet att skräddarsy säkerhetsalternativ. Southcos omfattande tillverkningskapacitet och operativa excellens gör dem också till den perfekta partnern för att skala upp affärerna med MB:s prognoser för framtida tillväxt.

Jeff Kutas, grundare, MV Sentinel: "Folk har redan en tro på att våra postboxar och Box Sentinel-paketboxar är bäst. Med användning av Southcos hårdvara har jag självförtroende till att hålla med dem.”

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare