www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Partnerskap med viastore: framgångsrik start på LogiMAT 2022 

För ett år sedan på LogiMAT tillkännagav viastores COO Thomas Hibinger och Interrolls vd Ingo Steinkrüger tillkännagav sitt företagssamarbete. Baserat på Interrolls modulära plattformsteknologi utökade viastore sin mekaniska portfölj till att omfatta en egen transportörsteknisk lösning, viaconvey. I dag är viastore med i projekt med individuellt uttänkta och designade materialflödessystem för morgondagen.



Genom att ta steget att ytterligare stärka sin mekaniska transportörteknikkompetens, utöver de egna beprövade viaspeed och viapal staplingskranar, erbjuder viastore nu sina kunder fördelen att kunna konstruera och konfigurera materialflödessystem ännu mer individuellt och oberoende, vilket ökar effektiviteten.

För att uppnå detta syftet använder sig viastore av Interrolls modulära plattform: transportrullar, motorer och drivsystem för transportörsystem, transportörer och sorterare.

"Vi är mycket glada över det förtroendefulla samarbetet med viastore, som vi kunnat intensifiera ytterligare under det senaste året. Det är ett banbrytande exempel på partnerskap där de inblandade företagen kan kombinera sina respektive kärnkompetenser och styrkor – till nytta för kunder inom materialhanteringslösningar i många länder runt om i världen", förklarar Steinkrüger.

Båda företagen använder gemensamma teknikplattformar, vilket intensifierar utbytet av know-how och användningen av verktyg för att optimera processer från planering till installation. Systemen styrs av viastores beprövade viakontrolllösning.
"Det här steget stärker vårt kundfokus", säger Hibinger. "Vi utökar vårt produkt- och tjänsteutbud, från planering till reservdelsförsörjning och som bonus får kunderna dra nytta av detta”.


Partnerskap med viastore: framgångsrik start på LogiMAT 2022 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare