www.tillverkning-sverige.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology tillverkar gatewaylösningar för EtherNet/IP- eller Modbus TCP/IP-nätverk.

För realtidsdata är våra Ethernet- och seriella gateways effektiva lösningar för anslutning av I/O-enheter till ett EtherNet/IP- eller Modbus TCP/IP-nätverk.

ProSoft Technology tillverkar gatewaylösningar för EtherNet/IP- eller Modbus TCP/IP-nätverk.
PLX30-gateways har dubbelriktad dataöverföring i realtid mellan enheter på skilda nätverk.

PLX30-gateways är fristående och monteras på DIN-skenor. De har en Ethernetport för kommunikation, fjärrkonfiguration och diagnostik och upp till fyra isolerade serieportar. PLX30-gateways levereras också med ett SD-kort för lagring av konfigurationsfiler. SD-kortet kan överföras till en annan gateway vilket minskar stilleståndstiden vid uppstart av ny gateway.

Varje gateway erbjuder snabb datainsamling i realtid, flexibla kommunikationsmetoder, katastrofåterställning, fjärrkonfiguration och diagnostik, 10 - 36 VDC spänningsmatning och ett utökat temperaturområde (-25 till 70 grader C )

Varje EtherNet/IP-gateway har multipla I/O-anslutningar, klient- och/eller serverkapacitet, en databas med 4000 ord, CIP- och PCCC-meddelanden, tilläggsprofiler för RSLogix 5000/Studio 5000 v. 20 och senare. De multipla I/O-anslutningarna möjliggör snabb kommunikation mellan enheter som HMI, SCADA-system, effektmonitorer och flödesdatorer. Gatewayen kan ställas in att skicka data till och ta emot data från PLC-5, SLC, HMI och alla andra enheter som kommunicerar via CIP-baserade meddelanden.

Varje Modbus TCP/IP-gateway har anslutningar för upp till 10 klienter och 10 servrar, en databas med 4000 ord och 160 fullt konfigurerbara kommandon.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare