www.tillverkning-sverige.com
Rockwell Automation News

Rockwell Automation utökar sina hotdetekteringstjänster med Cisco Cyber Vision

Rockwell Automation och Cisco samlar IT- och OT-team för att bekämpa dagens snabbt utvecklade industriella cybersäkerhetshot.

Rockwell Automation utökar sina hotdetekteringstjänster med Cisco Cyber Vision

Alliansen mellan Rockwell Automation (NYSE: ROK) och Cisco (NASDAQ: CSCO) fortsätter att hitta nya sätt att tillföra mervärde för kunder med det nya tillkännagivandet idag att Rockwell Automation lägger till Cisco’s Cyber Vision-lösning i sin befintliga LifecycleIQ Services-portfölj med cybersäkerhetshotavkänningstjänster.

De två företagen har arbetat tillsammans i mer än ett decennium - och har nu tillkännagivit att informationsteknik (IT) och operativ teknik (OT) slagits samman. Medan konvergens är avgörande för en digital omvandling, ger det också utmaningar som avstängda nätverk, cybersäkerhetshot, kompetensbrist och ett överflöd av produktionsdata och lösningar. Ledarna i deras respektive branscher har arbetat tillsammans för att erbjuda gemensamt utvecklade arkitekturer, tjänster och produkter för att hjälpa företag att hantera dessa utmaningar när de arbetar för att bygga en Connected Enterprise.

Eftersom denna djupare integration mellan IT, moln och industriella nätverk skapar säkerhetsfrågor som blir digitaliseringshinder, ger Cyber Vision full synlighet i industriella styrsystem för att bygga säker infrastruktur och genomdriva säkerhetspolicyer - vilket säkerställer kontinuitet, motståndskraft och säkerhet i industriell verksamhet. Tillägget av Cyber Vision till LifecycleIQ Services hotdetekteringserbjudanden ger en unik switch-baserad arkitektur för kunder med befintliga Cisco-lösningar, greenfield-nätverk eller de som uppdaterar deras Cisco-nätverksinfrastruktur.

"Vi är glada att fortsätta utöka våra strategiska allianserbjudanden med Cisco," säger Angela Rapko, direktör, Portfolio & Business Management - Customer Support and Maintenance (CSM), Rockwell Automation. ”Vårt partnerskap sammanför Ciscos globala ledarskap inom IT-nätverk och säkerhet med det globala ledarskapet inom Rockwell Automation inom industriell automatisering och OT. Tillägget av Cisco Cyber Vision till vår portfölj för upptäckt av hot om cybersäkerhet gynnar våra kunder genom att utöka integrationen mellan Rockwell Automation och Ciscos ekosystem, särskilt kring cybersäkerhet.”

"Tillägget av Ciscos Cyber Vision till Rockwell Automations hotdetekteringsportfölj är ett exempel på vårt gemensamma åtagande att hjälpa kunderna att stärka cybersäkerheten i deras industriella verksamhet", säger Vikas Butaney, VP och GM i Cisco IoT. ”Med Cyber Vision bäddar vi in cybersäkerhet i industriella nätverk, vilket gör det enkelt för våra kunder att säkra sin affärskritiska verksamhet i stor skala. Vi är stolta över att erbjuda den mest omfattande portföljen av produkter och tjänster för att möjliggöra ett samarbetsflöde och den delade visionen som IT- och OT-team behöver för att hantera dessa kritiska risker och lösa sina industriella säkerhetsutmaningar.”

Det nya utbudet bygger på arbetet som Rockwell Automation och Cisco redan gör tillsammans för att lösa kundernas industriella nätverks- och säkerhetsutmaningar. . Detta inkluderar gemensamt utvecklade - och fritt tillgängliga - Converged Plantwide Ethernet (CPwE)-arkitekturer som tillhandahåller ritningar för kunder för att utforma och distribuera skalbara, säkra industriella nätverk, samt samutvecklade Allen‑Bradley Stratix-hanterade switchar för att ge kunderna en säkert växlade infrastruktur för tuffa miljöer.

För att lära dig mer om det utökade erbjudandet och synlighetens roll i industriell cybersäkerhet från Rockwell Automation och Cisco, kan du anmäla dig till vårt kommande webinar den 11 maj.

www.rockwellautomation.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare