www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Interroll etablerar ny serviceorganisation

Sant'Antonino, Schweiz. Interroll utökar sitt utbud av tjänster för att ytterligare förbättra samarbetet med systemintegratörer och användare över hela världen. Därför placerar Interroll sina tjänster för nya och befintliga kunder i en ny organisation som marknadsförs under namnet "Global Lifetime Service". En central serviceenhet i Sinsheim, Tyskland, ansvarar hädanefter för den europeiska hanteringen av reservdelar och reparationer, underhåll, installationstjänster och utbildningsåtgärder.Ett centralt inslag i den nya organisationen är det nya centrallagret för standardreservdelar i Ketsch nära Heidelberg, som drivs av en effektiv logistikpartner. Här hanteras 90 procent av de driftskritiska reservdelarna för nyckelprodukterna och transportör modulerna för materialhanterings lösningar baserade på Interrolls modulära plattformslösningar. Dess centrala läge i direkt anslutning till viktiga långdistansknutpunkter och närheten till Frankfurts flygplats säkerställer snabb leverans av reservdelar till europeiska kunder och användare. Beroende på respektive serviceavtal garanteras leverans inom 24 timmar. Detta gäller även för reparation och allmän översyn av produkter som trummotorer, specialtransportmoduler och nyckelprodukter för SPM (Smart Pallet Mover), som den centrala verkstaden i Baal nära Düsseldorf och dess decentraliserade reparationsanläggningar i de olika europeiska länderna ansvarar för.


Interroll etablerar ny serviceorganisation

Den nya serviceorganisationen, Global Lifetime Service, omfattar cirka 100 kvalificerade Interroll-servicetekniker i de europeiska dotterbolagen samt certifierade partners som ansvarar för att ge kundsupport och utföra underhålls-, reparations- och installationstjänster i hela Europa inom ramen för den centrala servicenheten i Sinsheim, centrallagret i Ketsch och reparationsanläggningarna.
 
"Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, så det är bara logiskt att utöka våra tjänster. Med omorganisationen av vår serviceorganisation för systemintegratörer ökar vi inte bara effektiviteten och prestandan i vår kundtjänst. Vi skapar även grunden för att kunna utveckla och erbjuda framtida innovationer inom servicebranschen ännu snabbare”, förklarar Jens Strüwing, Executive Vice President Products & Technology i Interroll Group.
 

Interroll etablerar ny serviceorganisation

Den nya serviceorganisationen, som är inrättad som ett profit center, kommer att supporta nya och befintliga kunder med en mängd olika slags behovsbaserad reservdelsservice. Dessutom kommer installation och underhållstjänster - såsom idrifttagning, underhåll, inspektion, reparation på plats och optimering av befintliga lösningar baserade på Interroll-teknik - att erbjudas. Därutöver kommer online-stöd för förebyggande underhållsåtgärder och utbildningstjänster att tillhandahållas. Efter introduktionen i Europa kommer en motsvarande omorganisation för marknadsföring av Global Lifetime Service också att äga rum i Amerika och Asien.
 


  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare