www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Interroll får stor order i USA

Sant'Antonino, Schweiz. Interroll meddelar att företaget erhållit en stor order från en ledande e-handelsplattform i Nordamerika. Beställningen inkluderar leverans av vertikala crossbelt sorter-system för 12 anläggningar och uppgår till tvåsiffriga belopp i miljoner US-dollar.Sorteringssystemen kommer att installeras på både nya och befintliga slutanvändaranläggningar i hela USA.

Ökat konsumentbehov via e-handel i kombination med det snabbt ökade behovet att uppfylla sociala distanskrav under COVID-19-utbrottet ställde krav på att på kort tid utöka befintlig infrastruktur för distribution. Interrolls förenklade mekaniska crossbelt sorter-plattformsdesign gjorde det möjligt för kunden och systemintegratörerna att planera med en sexmånaders ledtid. Interroll fick beställningar på 12 anläggningar med ett system per anläggning, vilket totalt uppgick till en tvåsiffrig ordersumma i miljoner US-dollar.

“Interrolls vertikala crossbelt sorter har valts ut för sin exceptionella prestanda och beprövade framgång med storskaliga projekt på den amerikanska bud-, express- och paketmarknaden”, säger Richard Keely, Executive Vice President Americas och medlem av Interrolls koncernledning. “Dessutom har den kompakta lösningen, genomströmning på 8 000 per timme genom varje enskild induktion, liksom hantering av en mängd olika föremål, varit avgörande faktorer för att få den här stora ordern”.Interroll får stor order i USA

Bildtext: Interrolls Crossbelt sorters mekaniska design gör det möjligt för kunder att genomföra snabb installation. Mer än 400 crossbelt sorters har installerats över hela världen.

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare