www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Interroll får stor uppföljningsorder från Sydkorea

Sant'Antonino, Schweiz. Interroll meddelar att företaget fått en order på ett nytt projekt från ett sydkoreansk e-handelsföretag. Ordern omfattar leverans av Interrolls MCP (Modular Conveyor Platform), som är konstruerad för högeffektiv och flexibla materialhanteringsflöden. Kontraktet uppgår till ett tvåsiffrigt miljonbelopp i schweizerfranc.

Interoll kommer, enligt kundens specifikationer, att leverera och installera en komplett transportplattform som innehåller Interroll MultiControls samt MCP-moduler. Lösningen täcker en total längd på 11,8 km vid en av kundens distributionscentral i Sydkorea.

Den nya ordern kommer efter att Interroll fått en order av samma storlek från samma kund 2018 där företaget levererat 12 km av sin MCP samt en tidigare första och mindre order år 2017.

“Vi är glada att återigen vara förstavalet som samarbetspartner hos vår sydkoreanska kund. Beslutet understryker kvaliteten på våra beprövade lösningar för ett bästa materialflöde som ger mervärde till våra kunders affärer”, säger Dr. Ben Xia, Interroll Executive Vice President och Operations Asia.

Interroll får stor uppföljningsorder från Sydkorea

Bildtext: Interroll fick en stor uppföljningsorder på 11,8 km av företaget MCP (Modular Conveyor Platform)


Finansiell kalender 2019

5 augusti: Offentliggörande av halvårsrapport för 2019 och webbkonferens (på engelska)

Interroll aktier

Registrerade aktier i Interroll Holding AG handlas i Main Standard i SIX Swiss Exchange under värdepappersnumret 637289.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare