www.tillverkning-sverige.com
Konecranes News

Konecranes levererar 17 nästa generations kranar i S-serien till vindkraftsproducent i Estland

Konecranes har tagit hem en beställning från Tbhawt Manufacturing i Estland på 17 traverskranar i S-serien och två CXTD-lintelfrar.

Konecranes levererar 17 nästa generations kranar i S-serien till vindkraftsproducent i Estland

Beställningen bokades i februari 2021 och återspeglar den växande populariteten av Konecranes kranar med syntetisk lina. Dessutom påvisar den Konecranes åtagande att hjälpa kunder och industrier att växa och omvandla sina verksamheter till att vara mer effektiva, hållbara och säkrar.

Tbhawt Manufacturing tillverkar miljövänliga och prisvärda produkter, inklusive vindturbiner. Precision är av yttersta vikt i företagets verksamhet och därför valde de Konecranes kranar i S-serien, som är effektiva, snabba, tillförlitliga och rustade med säkerhetsfunktioner. Den totala beställningen på 19 kranar kommer att levereras i december 2021.

– De nya kranarna hjälper oss att övervinna de huvudsakliga problem som uppstår under produktionen. Tack vare den syntetiska linan har telfrarna i S-serien en smidig och lastkänslig lyfthastighet som passar perfekt för att lyfta delar, säger Tbhawt Manufacturings operativa chef Grigory Levkovets.

Konecranes S-seriens syntetiska lina bär säkert och enkelt upp laster eftersom de inte har några kinkar och inte kräver någon smörjning. Detta ger minskade kostnader för underhållet av lintrumman och linskivorna. Den revolutionära vagnen och linlöpningen minskar belastningen på hjulen med upp till 45 % jämfört med tidigare telfergenerationer.

Konecranes starka fokus på kunder och åtagande för affärstillväxt samt kontinuerlig förbättring gör bolaget till en ledare inom lyftindustrin. Detta understöds av investeringar i digitalisering och teknik samt av vårt arbete för effektivare materialflöden genom lösningar som stöder en koldioxidsnål ekonomi och främjar cirkularitet och säkerhet.

www.konecranes.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare