www.tillverkning-sverige.com
Southco

Ny extern roterande spärr från Southco erbjuder dold låsning och fjärrmanövrering

Southco har utökat sin framgångsrika R4 Rotary Latch-serie med en ny extern rotorversion som erbjuder förbättrad prestanda för medelstora tillämpningar. Southcos R4-75 Rotary Latch med External Rotor har ett integrerat monteringsfäste som förenklar installation. Den har också en dold rotationsmekanism som förbättrar hållbarheten i tillämpningar där fjärrmanövrering krävs.

Ny extern roterande spärr från Southco erbjuder dold låsning och fjärrmanövrering

R4-75 Rotary Latch med extern rotor erbjuder en kompakt lösning för tillämpningar som kräver dold montering och fjärrmanövrering av en dörr eller panel. En inbyggd utlösare och en extern rotorfunktion ger robust låsning för inre eller yttre kapslingar och fack, vilket gör den till ett passande val för terräng-, lastbils- och buss-tillämpningar.

R4-75 Rotary Latch med extern rotor är konstruerad i korrosionsbeständigt stål, vilket ger hållbar prestanda i miljöer med hög vibration och skyddar mot exponering för damm och smuts. Tvåstegsspärren ger säker och smidig låsning med minimal ansträngning tack vare push-to-close-hantering.

Cindy Bart, Global Product Manager tillägger: “Southcos R4-75 Rotary Latch med extern rotor ger nya nivåer av designflexibilitet till OEM-tillverkare, särskilt för ytterpaneler på bussar av olika slag. R4-75 Rotary Latch med extern rotor ger säker, dold låsning och fjärrmanövrering samtidigt som installationsprocessen förenklas.”

För mer information om Southcos kompletta sortiment av R4 Rotary Latch Systems, besök www.southco.com/R4-75 eller maila kundserviceavdelningen dygnet runt på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare