www.tillverkning-sverige.com
Southco

Nytt roterande spärrmanöverdon från Southco har modern design och integrerad elektronisk låsfunktion

Southco har utökat sin framgångsrika serie av rotationsbaserade låslösningar med en ny version som kombinerar nyckelfri elektronisk låsning med modern design. Southcos AC-11-EM Rotary Latch Actuator med elektronisk låsfunktion eliminerar behovet av mekanisk nyckelåtkomst när den är ansluten till en fjärråtkomststyrenhet, t.ex. en nyckelfob, eller till ett befintligt styrsystem, till exempel en knapp placerad i fordonets interiör.

Nytt roterande spärrmanöverdon från Southco har modern design och integrerad elektronisk låsfunktion

AC-11-EM Rotary Latch Actuator med elektroniskt styrd låsning har en infälld oval form som kompletterar modern industriell konstruktion. Med sin infällda handtagsdesign underlättar AC-11-EM manövrering när man öppnar paneler och dörrar med handske, samtidigt som hak- och fångpunkter minskar.

AC-11-EM har en robust design och korrosionsbeständig konstruktion, vilket ger ett mycket bra skydd för utomhustillämpningar, inklusive dörrar på fältet och specialpaneler för fordon. AC-11 finns med en mängd olika nyckellåsalternativ och ger direkt, enkel eller flerpunktsmanövrering av en ansluten spärr.

“AC-11-EM Rotary Latch Actuator med elektronisk låsning ger en bekväm uppgradering till elektronisk åtkomstkontroll”, säger Global Product Manager Cindy Bart. “Den rundade kanten ger ett snyggt utseende som kompletterar tillämpningar där driftsäker fjärrmanövrering av en ansluten roterande spärr är avgörande.”

För mer information om Southcos kompletta sortiment av AC Rotary Latch Actuators, besök This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare