www.tillverkning-sverige.com
Southco

Nytt motviktsgångjärn från Southco ger säker hantering av tunga paneler och lock

Southco har utökat sin Positioning Technology-portfölj med en ny Counterbalance Hinge som neutraliserar vikten av tunga paneler och lock, vilket ger pålitlig positioneringskontroll för en mängd olika tillämpningar. CB Counterbalance Hinge ger exakt kontroll vid öppning och stängning av tunga paneler, vilket minskar ansvar och säkerhetsrisk samtidigt som man förbättrar användarergonomin.

Nytt motviktsgångjärn från Southco ger säker hantering av tunga paneler och lock
CB Counterbalance Hinge neutraliserar gravitationens nedåtgående kraft och ger exakt kontroll vid öppning och stängning av tunga paneler, vilket gör att panelen kan lyftas och sänkas utan ansträngning. Den kompakta, justerbara konstruktionen gör att Counterbalance Hinge kan monteras inuti behållare med minimalt utsprång, och kan finjusteras till de exakta kraven i tillämpningen.

CB Counterbalance Hinge ger högt vibrationsmotstånd, vilket gör den till en idealisk lösning för en mängd olika mobila och stationära lagertillämpningar, såsom medicinsk och industriell utrustning. Gångjärnet är konstruerat av korrosionsbeständigt material och ger pålitlig prestanda i både heta och kalla miljöer. Den är dessutom konstruerad för att garantera en underhållsfri och pålitlig drift, vilket är användbart för att minska garanti- och installationskostnader.

"Southcos CB Counterbalance Hinge erbjuder pålitlig positionskontroll för tunga paneler och lock, samtidigt som den ger ergonomiska fördelar och säker drift för slutanvändare", säger Global Product Manager James Stroud. "Med sin kompakta design och tillförlitliga prestanda är CB Counterbalance Hinge idealisk för styrning av olika panelvikter i tillämpningar där el- eller hydrauliska lösningar inte kan användas."

För mer information om funktionaliteten hos Southcos Position Control Hinges, besök www.southco.com, maila 24/7 kundservice på southco.com/contact/en, ring 610-459-4000 eller faxa din förfrågan till 610-459-4012.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare