www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

Eplan lanserar prenumerationsmodell för nya licenser

Den industriella omvandlingen är i full gång. Som ett resultat förändras marknadsförutsättningarna. Eplan anpassar sig konsekvent till dessa förändringar: Från och med augusti 2021 kommer nya mjukvarulicenser att endast erbjudas på prenumerationsbasis. Företagen kommer i synnerhet att kunna dra nytta av mer flexibilitet.

Eplan lanserar prenumerationsmodell för nya licenser
Sebastian Seitz: »Vi vill intensifiera relationen med våra kunder ytterligare. I tider med digital och industriell omvandling utgör nära kommunikation grunden för framgång på båda sidor», säger Eplans VD Sebastian Seitz.

Från och med 1 augusti 2021 kommer Eplan att erbjuda nya licenser endast som prenumerationer. Eplans vd Sebastian Seitz förklarar: »För våra kunder anpassar vi vår verksamhet 100 procent mot framtiden. Detta banbrytande beslut kommer att löna sig för både nuvarande och nya kunder». Seitz är säker på att fördelar som attraktiva inträdesvillkor, flexibilitet vad gäller prenumerationsvaraktighet samt det omfattande paketet med nya funktioner som introduceras med lanseringen av den kommande versionen av Eplan, som inte lämnar något övrigt att önska.

Efterfrågas: Intensiv dialog med kunderna
»Våra kunders framgång är i fokus i allt vi gör», säger Seitz. »Med vår mjukvaruutveckling vill vi fullt ut övertyga och inspirera dem». Detta uttalande beskriver också företagets credo: att säkerställa och främja sina kunders framgång med effektiv teknik. Vidare ser Seitz fram emot att prenumerationsmodellen skapar en ännu mer intensiv dialog med kunderna. »Vi vill intensifiera relationen med våra kunder ytterligare. I tider som den digitala och industriella omvandlingen är nära kommunikation grunden för framgång för båda sidor».

De nya prenumerationsvillkoren är tillgängliga omedelbart. Men både nya och nuvarande kunder kan fortsätta att köpa nya eller ytterligare licenser som permanenta licenser fram till den 31 juli 2021.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare