www.tillverkning-sverige.com
NSK

Ny Precision Machine Components-katalog från NSK

Genom att släppa en ny utgåva av sin Precision Machine Components-katalog ger NSK befintliga och potentiella kunder en aktuell översikt av företagets omfattande portfölj med linjärstyrningar, kulskruvar och linjärmodulen monocarrier. Med sina mer än 700 sidor fungerar publikationen också som en tillverkar-neutral guide för att välja och beräkna livslängden för linjärkomponenter i olika konstruktioner av maskiner eller utrustningar.

Exempelvis är 60 sidor avsedda för att tillhandahålla tillverkar-neutral information kring valet av kulskruvar. Dessa sidor kompletterar presentationen av NSK:s sortiment av kulskruvslösningar, som täcker ytterligare 400 sidor.

Kapitlen om linjärstyrningar sträcker sig över 300 sidor och innehåller detaljerad information om produktval och beräkningar av livslängd. Ytterligare 140 sidor ägnas åt NSK-lösningar som inkluderar: installationsfärdiga linjära axlar med linjärstyrningar (Monocarrier, Toughcarrier); kulskruvar med lager och tillbehör (t.ex. sensorer); och skydd och motoradaptrar.

Långt ifrån att enbart vara en katalog så erbjuder publikationen användarna ett omfattande kompendium av linjärstyrningar och drivenheter i kombination med praktikbaserade tekniska beskrivningar och rådgivning vid val av lösning.

I denna utgåva finns även produktserier som lanserats av NSK under de senaste månaderna, inklusive DIN-kompatibla höghastighetskulskruvar för verktygsmaskiner (tillverkade i enlighet med DIN 69051/ISO 3408) och precisionskulskruvar med utbytbara mutter-axel kombinationer. För första gången presenteras även PR/LPR-serien med rullformade precisionskulskruvar.

En tryckt version kan beställas från NSK, eller så kan den laddas ned online på: www.nsk-literature.com/en/precision-machine-components

Den nya utgåvan av katalogen Precision Machine Components presenterar NSK:s hela linjärstyrningsprogram på mer än 700 sidor.


Ny Precision Machine Components-katalog från NSK

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare