www.tillverkning-sverige.com
NKE

NKE Bearings publicerar en ny huvudkatalog

Specialisten på lager, NKE Austria, har publicerat sin nya huvudkatalog. Med fler än 1000 sidor innehåller den femte upplagan av lagerkatalogen heltäckande information på både engelska och tyska för industriella distributörer samt ingenjörer och konstruktörer. Katalogen kan hämtas kostnadsfritt från www.nke.at/catalogue eller fås i tryckt form.

NKE Bearings publicerar en ny huvudkatalog
NKE:s nya huvudkatalog på två språk kan fås gratis på CD eller i tryckt form.

Den nya huvudkatalogen innehåller NKE:s uppdaterade produktsortiment för standardlager, som huvudsakligen kan fås från lager eller med kort varsel. Katalogens tekniska del innehåller information som gör det enklare att välja rätt lagertyp och lagerstorlek, och utforma placeringarna för lagren. Det finns även information om hantering, montering och demontering, smörjning samt toleranser. Produktdelen innehåller produkttabeller och information om lagertyp, och modellspecifika uppgifter för varje produktgrupp. Den nya upplagan innehåller nu ytterligare tekniska data, som beräkning av livslängd, lastgränser för utmattning och temperaturklassificeringar.

Utöver standardprodukterna i katalogen utvecklar och tillverkar NKE speciella lager efter kundens specifikationer. Vid sidan om produktutvecklingen och produktanpassningen tillhandahåller NKE även ett heltäckande urval av tekniska tjänster och utbildningar. NKE:s produkter distribueras via 18 internationella representationskontor och fler än 240 distributionsställen i 60 länder.

www.nke.at/catalogue

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare