www.tillverkning-sverige.com
CIAT

Drypack: “Plug & Dry” - lösningen för behandling av biogas

Den nya CIAT Drypack-serien är en biogasavfuktningslösning för industrianläggningar, jordbrukare, avloppsreningsverk, vattenreningsverk etc. Drypack är ”plug & dry”-systemet som integrerar tubulära värmeväxlare, ett kylaggregat för vatten och en högeffektiv droppavskiljare i ett homogent rammonterat system som är enkelt och snabbt att installera och ansluta.

Drypack: “Plug & Dry” - lösningen för behandling av biogas

Biogas ger en enorm potential för besparingar inom produktion av el, värme eller biometan. I sitt obearbetade tillstånd innehåller biogasen många föroreningar (H2S, NH3, siloxaner etc) samt en stor mängd vattenånga. Denna ånga minskar energieffektiviteten och äventyrar livslängden på återvinningsanläggningar, särskilt i motorer och reningsutrustningar.

Drypack är en effektiv avfuktningslösning, den är enkel att installera och underhålla, och kan effektivt skydda dina installationer. Systemet finns i tre versioner: Drypack One, Drypack Flex och Drypack Plus.

Drypack One, med en bearbetning upp till 800 Nm3 /h, är ett erbjudande som består av åtta modeller, konfigurerade till att passa de vanligase driftsförhållandena av biogasanläggningar inom jordbruket.

Drypack Flex, med bearbetningskapacitet upp till 2 500 Nm3 /h, är den bästa kompromissen mellan installationens anpassning till krav och enkelhet. CIAT väljer och optimerar systemkomponenter för att passa anläggningsdatan. Systemet levereras på en ram med alla fördelarna hos ”Plug & Dry”.

Drypack Plus är den kraftfullaste versionen, med en kapacitet på upp till 6 000 Nm3 /h, och den som ger störst frihet i termer av anpassning. Oavsett typ av gas, flöde, temperatur och fukthalt ger CIATs komponenter obegränsade kombinationer.

I Tyskland och över hela världen har redan mer än 1 300 biogasavfuktningsinstallationer utrustats med CIATs system.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare