www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Interrolls nya anläggning i Thailand i full drift

Sant'Antonino, Schweiz/Bangkok, Thailand. Interroll (Thailand) Co., Ltd. har flyttat till en ny modern anläggning i Phantong (Chonburi) för att möta tillväxten i Sydostasien.

Interroll Thailands nya anläggning i Phantong (Chonburi) har en golvyta på mer än 4 800 kvadratmeter samt ett 700 kvadratmeter stort kontor i attraktiv Interroll-design.

Byggandet av den nya anläggningen i Thailand är en viktig del av Interrolls konsekventa globaliseringsstrategi. Tillväxtmarknaderna i Sydostasien - särskilt Indonesien, Filippinerna, Vietnam och Myanmar - visar bra efterfrågan på Interroll-produkter, med betydande potential för en långsiktig framtid. En ökning av basen för installerade materialhanteringssystem i regionen ger dessutom ytterligare möjligheter för tjänster i regionen.

"Vi driver en teknikledande anläggning här med förbättrad kapacitet," säger Grisorn Nakapong», VD för Interroll Thailand. »De lokalt tillverkade produkterna är transportrullar, RollerDrive, Pallet Flow och trummotor-service. Våra kunder kan också räkna med uppgraderade trummotor-tjänster, som vi tillhandahåller vid den här anläggningen.»

Ökad produktivitet och kortare leveranstider
I slutet av 2019 kommer en produktionslinje för MCP (Modular Conveyor Platform) att läggas till. Dessutom har containerlastområdet planerats för att stödja stora beställningar av Pallet Flow för marknader i Sydostasien. Anläggningen tillhandahåller också en egen kantin för de anställda samt mångsidiga möjligheter för sport och teambuilding. Moderna kontorskoncept underlättar kommunikation mellan anställda och även inom projektgrupper.

"Genom att introducera produktlinjer med One Piece Flow och en hög grad av automatisering har vi ytterligare höjt vår produktivitet avsevärt," säger Jens Strüwing, Executive Vice President Products & Technology på Interroll. "Den nya anläggningen gör det möjligt för oss att förkorta leveranstiderna för våra kunder i regionen med 30 till 50 procent. Anläggningen hjälper även till att producera ett mycket större utbud av våra lösningar nära våra sydostasiatiska marknader."


Interrolls nya anläggning i Thailand i full drift
Interrolls nya anläggning i Chonburi är nu helt i drift.


Interrolls nya anläggning i Thailand i full drift
En anställd under produktionsprocessen.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare