www.tillverkning-sverige.com
Tsubaki Kabelschlepp

TSUBAKI / KABELSCHLEPP presenterar den optimala kabelbäraren av plast TKR0200 (20 mm pitch)

Extremt tystgående och motståndskraftig mot avnötning tack vare den nya designen.

TSUBAKI / KABELSCHLEPP presenterar den optimala kabelbäraren av plast TKR0200 (20 mm pitch)
KABELSCHLEPP, medlem av TSUBAKI GROUP, har glädjen att tillkännage ombyggnaden av TKR0200 kabelbärare av plast.

TKR plastkabelbärare är kända för sin design, den låga ljudnivån och den låga dammalstringen, de garanterar en tyst och ren drift tack vare sin unika böjda konstruktion utifrån en kort pitch och flexibel plast samt ett extremt glatt material som gör produkten mycket tålig. Alltsedan starten 2006 har modellen TKR0200 visat sig vara mycket populär – detta som ett resultat av erkännande från flera växande branscher. Exempelvis används produkten inom halvledarindustrin / utrustning för LCD-tillverkning, utrustning för tillverkning av solfångare / solceller och litium-jon batterier, precisionsmaskiner samt en mängd andra funktioner som kräver låg ljudnivå och låg dammalstring.

Modellen TKR0200 har omformats för bättre skydd och enklare hantering av slangar och kablar. Dessutom genererar den mindre buller och damm än den tidigare generationen kabeltransportörer.

Eco Link Mark
Vänligen notera: Denna nya produkt möter våra frivilliga ekologiska kriterier.

Funktioner
1. Reducerat buller under drift
Det slagsystem som används för att styra brytningen av länkskivorna har konfigurerats för att ytterligare reducera kontaktchocken. Detta har resulterat i en bullerminskning på upp till 4 dB (A) jämfört med den föregående generationen av TKR0200.

2. Utökat skydd för kablar och slangar samt mindre dammalstring
Vi har introducerat ett överlägset glatt material för fästen (yttre omkrets) och låslägen (inre omkrets). Dessutom har vi skapat ökat skydd för kablar och slangar genom att omkonstruera formen på det underlag som har kontakt med kablar och slangar. Denna innovation har bidragit till ytterligare minskning av dammalstring.

TKR0200 uppnår ISO-klass 1 i renlighet även när uretan-rör används (resultat från våra tester enligt ISP 14644-1 “Klassificering av luftens renhet” vid lufthastighet på 120 m per minut).

3. Användarvänlig design på klamrarna kan öppnas och stängas från båda sidor
Klamrarna (på den yttre omkretsen) har dubbla gångjärn för att kunna öppnas och stängas från båda sidor, och låslägena kan ändras. Detta bidrar till enklare öppna och stängning samt placering av låslägen såväl som säkrare placering av kablar och slangar.

Tillgängliga storlekar
Modell TKR0200 med 20 mm pitch
Inre bredd (Bi): 40/50/60/80/100/120 mm
Böjradie (KR): 55/75/95/150 mm

Handläggningstid
Produkten tillverkas på beställning

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare