www.tillverkning-sverige.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics öppnar dotterbolag i São Paulo, Brasilien

Som en del av strategin att driva organisk tillväxt genom geografisk expansion samt att globalt kunna erbjuda kunderna lokal support, öppnar Beijer Electronics nu ett dotterbolag i São Paulo, Brasilien.

Beijer Electronics öppnar dotterbolag i São Paulo, Brasilien
Det nya dotterbolaget kommer att sälja och marknadsföra ett komplett sortiment av Beijer Electronics produkter, inklusive operatörspaneler, industri-PC samt nätverkande industriprodukter. Dessutom kommer dotterbolaget att ta fullt ansvar för den brasilianska marknaden med försäljningshantering och lokal kundsupport.

Vill vara nära kunderna
- Med etableringen av vår organisation i Brasilien kan vi nu erbjuda en mer direkt service till våra lokala kunder, liksom till våra globala kunder med verksamhet i Brasilien, säger Carl-Johan Zetterberg Boudrie, Affärsutvecklingschef. Han fortsätter:
- Brasilien är en växande ekonomi med intressanta möjligheter inom industriell automation och industriell datakommunikation. Vår närvaro i landet är en del av vår geografiska expansionsstrategi och vi kommer att fortsätta in på nya marknader för att växa och följa kunderna.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare