www.tillverkning-sverige.com
Beijer Electronics Products AB

Nya iXPanel TxA-serien från Beijer Electronics med trendsättande utseende och känsla

Beijer Electronics utökar sitt sortiment inom HMI-produkter med nya iX Panel TxA-serien. De innovativa pekskärmarna kommer att tillämpas när sofistikerad operatörsfunktion kombineras i ett kompakt format, och en fräsch design är viktig.

Nya iXPanel TxA-serien från Beijer Electronics med trendsättande utseende och känsla
Det robusta och lätta aluminiumhöljet garanterar en lång livslängd även i tuffa industriella miljöer. Utrustad med en kraftfull ARM-CPU och förinstallerat Windows CE OS, erbjuder trendsättande HMI-enheter bra prestanda för att presentera realistiska grafiska skärmar. Den helt platta framsidan gör att ytan blir dammfri. Den dimbara TFT-skärmen är utrustad med underhållsfri LED-bakgrundsbelysning för lång livslängd.

iX Panel TxA-serien innehåller tre olika skärmstorlekar: 4”, 7” och 10,4”. Den breda skärmen på enheterna 4,3” och 7” ger en 30% större visningsyta som expanderar visningsmöjligheter för komplexa operativsystemskärmar. Samtliga iX Panel TxA innehåller obegränsad iX Runtime.

De mångsidiga pekskärmarna används med iX Designer, ett intuitivt Windows-baserat programmeringsverktyg med en enorm omfattningsdrift. Användaren tar fördefinierade grafiska vektordelar från ett omfattande bibliotek för att skapa egna objekt. Alla delar kan lagras och återanvändas i framtida projekt. Detta garanterar värdefull tidsminskning och gör iX-konceptet till en kostnadseffektiv HMI-lösning.

Bildtext:
iX Panel TxA-serien lanserar tre olika displaystorlekar: 4.3”, 7” och 10,4”.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare