www.tillverkning-sverige.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics lanserar widescreen-skärm och industriell PC perfekt för marina applikationer

Beijer Electronics förlänger nu monitor- och IPC-produktsortiment för marina applikationer med nya widescreen-modeller.

Beijer Electronics lanserar widescreen-skärm och industriell PC  perfekt för marina applikationer
Nya maritima monitor Mte T240 Nautic har ett 23,6 tums widescreen-format och erbjuder en omfattande exponeringsyta för välstrukturerad maskin- och processvisualisering. Tack vare den nya LED-bakgrundsbelysningen utesluter enheterna full användning av högspänningskomponenter, exempelvis neonrör och växelriktare, som ofta är källor till felfunktion.

LED-banden garanterar även en jämnare belysning jämfört med äldre enheter. En annan fördel med LED-tekniken uppnås genom steglös ljusreglering ner till noll. Denna funktion är viktig i bryggor på fartyg och kontrollrum med nattdriftsfunktioner. De robusta industriella produkterna passar perfekt i konsolen med 60 cm dimension. Tack vare detta och dess 16:9-skärmsformat kommer displayer lika lätt att kunna använda efterföljare till skärmar med 4:3 bildförhållande.

Samma funktioner ingår även i EPC T240 C2D Nautic. Dessutom innehåller den kraftfulla industriella PCn en mängd gränssnitt, som Ethernet, USB, Serial, DVI och PCI slots. Särskilda hårddiskar, utvecklade för höga vibrationer, säkerställer ett tillförlitligt massivt minne, en 64 GB Solid State Disk (SSD) följer som alternativt medium, valfritt med förinstallerade Win7.

Både enheter, övervakning och PC finns med pekskärm eller med antireflex glasfasad.

Bildtext:
Den nya maritima övervaknings- och industriella PCn har ett 23,6 tums vwidescreen-format och erbjuder en omfattande exponeringsyta för välstrukturerad maskin- och process-visualiering.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare