www.tillverkning-sverige.com
CIAT

Mer än 270 CIAT komfortenheter installerade i det nya Four Seasons Hotel i Saint Petersburg

Mer än 270 CIAT komfortenheter installerade i det nya Four Seasons Hotel  i Saint Petersburg
Ett lyxigt femstjärnigt hotellkomplex har just öppnat i centrala Sankt Petersburg, Ryssland. Syftet är att vara ett säte för internationella forum, inhysa VIP-gäster och överhuvudtaget möta den växande efterfrågan på hotellfaciliteter i staden, som fortsätter att njuta av turistboomen.

Byggnaden var ursprungligen slottet Prins Lobanov-Rostovsky, även känd som ”Huset med Lejonen”. Arkitekt Auguste Ricard de Montferrand ritade slottet 1817, och har även designat den närliggande Sankt Isakskatedralen. Investeringen på 135 MUSD väntas ge vinst inom fem till sju år. Inom hotellet finns det allra senaste vad gäller mötes- och konferensfaciliteter, ett antal restauranger, 183 rum och sviter som totalt omfattar omkring 19 000 kvadratmeter.

273 CIAT fläktbatteriers komfortenheter har installerats i slottet. De bibehåller en behaglig temperatur genom kylning eller uppvärmning av rummen. Två viktiga krav på utrustningen: en ljudnivå på högst 30/35 dB och kompakta fläktkonvektorer.

Fyra olika typer av CIAT-enheter har installerats: Major Line, Melody, Major 2 och Coadis Slim. Major Line används till administrativa kontor, Melody till hallar, reception och restauranger, Major 2 och Coadis Slim används till rummen eftersom de har en mycket låg ljudnivå och förmåga att anpassa sig till olika takhöjder.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare