www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

Markera datumet: Eplan Virtual Fair den 21 maj 2019 "Interaktivt": Eplan står värd för Virtual Fair

Digitalisering kommer att vara Eplans fokus under nästa "mässa på internet" - Eplan Virtual Fair kommer att äga rum den 21 maj och täcker alla världens viktiga tidszoner med sexton timmars live-verksamhet. Presentationer, demonstrationer i realtid och ledningsdiskussioner kommer alla att ingå i denna dags mångfacetterade program. Dess mål: Det direkta utbytet av expertis i mer än sjuttiotalet länder runt om i världen.


Eplan står värd för en virtuell mässa bara några veckor efter Hannovermässan. I kombination med det nya mottot i år - Interaktiv - så har eventet omformats för att återspegla mässan. En annan nyhet är mer omfattande live-verksamheter: Det kommer att vara hela sexton timmars sändnings-, presentations- och samtalsverksamhet - från 6:00 till 22:00 (Centraleuropeisk sommartid). Många länder från Europa, Asien och Nordamerika kommer att delta live och kommer också att skapa paviljonger där kunder och deltagare kan få information som är specifik för deras lokala marknader. Information för alla - från chef till användare.

De engelskspråkiga presentationerna om Eplans strategi, produktinnovationer och framtida trender, såsom molnteknologi, har naturligtvis ett globalt fokus. En paneldiskussion på ledningsnivå kommer att vara en av höjdpunkterna i Virtual Fair, Eplans fjärde genomförande av evenemanget. “Integrated Value Chain” presenteras med Eplans dotterbolag Rittal, och deltagare kan förvänta sig fascinerande presentationer med spännande live-diskussioner kring molnet. Kunder och potentiella kunder uppmanas att direkt utbyta expertkunskap: Alla deltagare kan kontakta andra via chattfunktionen och kommer att stödjas på sitt modersmål.

Alla som är intresserade av att delta i Virtual Fair kan registrera sig gratis från och med nu på: Markera datumet: Eplan Virtual Fair den 21 maj 2019
Virtual Fair 2019.jpg: Lösningsleverantören Eplan håller sin fjärde Virtual Fair den 21 maj 2019 - den här gången med sexton timmars live-verksamhet för mer än sjuttiotalet länder runt om i världen.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare