www.tillverkning-sverige.com
CIAT

OPERA

OPERA är CIAT:s senaste utbud av drycoolers och luftkylda kondensorer. OPERA är en ekonomisk lösning baserad på standardmoduler och finns i mer än 4500 modeller som kan anpassas till många olika applikationer. Samtidigt som den erbjuder samma effekt är energieffektiviteten 15% bättre än i tidigare generationer – beroende på alternativ kan det bli så mycket som 50%. Tillgängliga energieffekter uppgår till 1100 kW.

OPERA
Välj OPERA, och du väljer det tysta alternativet. Hela serien är utrustad med kamflänsslingor av hög prestanda och den senaste generationens tystgående fläktar. Det minskade trycket över batteriet gör att fläktarna kan dimensioneras mer exakt för att minska bullret.

OPERA garanterar att du väljer den produkt som lämpar sig bäst för varje enskild applikation: mer än 4500 olika modeller, baserade på standardmoduler, finns tillgängliga. CIAT:s värmeingenjörer kan välja mellan femton olika fläkttyper, tre olika hylsmodeller, flera olika bladdiametrar samt en rad hastigheter mellan 300 och 900 rpm för att ge dig den modell som är bäst anpassad till dina behov.

Välj OPERA, och du väljer även en grön lösning. Denna serie har ekodesignats och passar perfekt ihop med arkitekturen. Den är 95% återvinningsbar, inga engångsförpackningar finns kvar. Alternativen är många att välja mellan så att den ska passa varje användare. Till exempel när det gäller nedkylning av generatorer kan vi erbjuda ett expansionskärl, två kylsystem och tryckluft för att förbruka mycket höga temperaturer. Ett elektroniskt kontrollbord, Aeroconnect, kommunicerar med kylenheterna, ett Building Management System, och kan fungera i frikylt läge.

Här finns även en variabel hastighetsmotor, Electronically Commutated (EC), som anpassar hastigheten för att matcha efterfrågan. På så sätt optimeras energiförbrukningen med energibesparingar på upp till 30%. Högtryckssystemet för avkylning, Aérofresh, kan även användas. Detta sprejar små droppar runt intaget för att kyla ner luften, och förbättrar värmeprestandan ytterligare.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare