www.tillverkning-sverige.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Öppna dina aktiva processvariabler från din iPhone med hjälp av ProSoft Technology Industrial Hotspots

Genom att använda Sweet William Automations nya ScadaMobile till iPhone-plattformen, kan tekniker övervaka och kontrollera värderingarna i ett Ethernet / IP eller Modbus TCP / IP-nätverk genom att utnyttja det inbyggda Wi-Fi-kortet iPod Touch eller iPhone och ProSoft Technology Industrial Hotspot-lösning.

Öppna dina aktiva processvariabler från din iPhone  med hjälp av ProSoft Technology Industrial Hotspots
ProSoft Technology (representeras i Sverige av Flowmatic) är glada att tillkännage stöd för Industrial Hotspot radioapparater i kombination med SweetWilliam Automations nya ScadaMobile-ansökan om iPhone- / iPod-plattform. Tillämpningen är avsedd att ge tekniker tillgång till levande processtyrningsvariabler samt möjlighet att på distans från sina iPhones ändra dessa data.

Vad gäller det funktionella, skapar programmet ett säkert trådlöst gränssnitt mellan en iPhone-enhet och en befintlig 802,11 trådlöst nätverk på verkstadsgolvet, vilket i praktiken gör att en iPhone-enhet kan läsa Modbus TCP / IP och Ethernet / IP processtyrningsvariabler från Programmable Automation Controllers (PAC) / Programmable Logic Controller (PLC) fördelade över sina anläggningar. Dessa värden visas i stiliserade listor och inkluderar etablerade användare varians tolerans och larm. Dessa variabler kan kontrolleras i realtid och svänghjulet från en iPhone-enhet justeras.

Kumulativa säkerhetsfunktioner erbjuds av både iPhone och Industrial Hotspot radioapparater för att förhindra obehörig åtkomst till nätet. De nya 802.11n industriella hotspots har WPA2-PSK och 802.11i RADIUS säkerhet, som förhindrar obehörig åtkomst och ändring till nätet. ScadaMobile har en funktion på konfiguration som kräver att användaren tilldelas en matchande säkerhetskod med både ett lösenord för tillträde till nätet och en säkerhetstag i processorn. I och med lanseringen av ScadaMobile måste säkerhetskoden matcha processorn för att en anslutning ska kunna skapas.

Genom att utnyttja ScadaMobiles ansökan tillsammans med ProSoft Technology Industrial Hotspot-serien av radioapparater kan teknikerna hantera sina industriella processer på distans. Industrial Hotspots är certifierade för farliga miljöer och optimerade för anläggningens nätverksintegration, särskilt den nya 802.11n-serien, som är utformad för att tillgodose särskilda behov av industriella kunder som kräver enkel spridning, robusthet och pålitlig industriell kommunikation.

För verkstadstekniker finns denna lösning:
- Levande övervakning av processdata till ingenjörer och arbete på fabriksgolvet
- Säker fjärrövervakning och modifiering av behandlade uppgifter
- Larmhantering i realtid

Alla ProSoft Technology ® trådlösa lösningar levereras med tre års garanti och obegränsad teknisk support under produktens livslängd. För mer information om ScadaMobile, besök www.sweetwilliamautomation.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare