www.tillverkning-sverige.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Prosoft Technology introducerar den nya Radio Linx® Intelligent Cellular för industriella program

Lösningarna för den nya Intelligent Cellular är designade så att de förser ett brett område av industriella enheter med trådlös anslutningsbarhet.

Prosoft Technology introducerar den nya Radio Linx® Intelligent Cellular för industriella program
ProSoft Technology är glada att tillkännage utgivningen av nya RadioLinx Intelligent Cellulars lösningar, som är konstruerade till att förse ett brett område, även globalt, av industriella enheter med trådlös anslutningsbarhet.

Intelligent Cellular Gateways drar nytta av den existerande cellformiga infrastrukturen för att ansluta enheter runt geografiskt olika områden. RadioLinx Intelligent Cellular Gateways kan även användas till att ansluta enheter via internet till ett eller flera lägen.

Lösningarna i Intelligent Cellular kombinerar stark industriell cellformig teknologi och industriella protokollmallar med ALEOSTM mjukvara för motståndskraftig anslutningsdrift. Denna mjukvara möjliggör anordningar med realtidsstatus och hälsoinformation som inkluderar nätverksanslutningar, genomströmning och signalstyrka. Dessutom tillhandahåller ACEmanagerTM även lokala eller luftburna enhetskonfigurationer och diagnoser. Integrationen är enkel med nedladdningsbara konfigurationsmallar som stödjer olika industriella protokoll som DF1 och Modbus, och som även kan anpassas till att stödja andra protokoll.

Intelligent Cellulars lösningar erbjuder en kompakt formfaktor, låg energiförbrukning, DIN-räls och en robust design som stödjer industriella driftstemperaturer samt Klass 1 Div 2 riskfyllda styrcertifieringar.

Intelligent Cellulars lösningar passar till industriella automationsprogram såsom avlägsen utrustningsövervakning, styrning och kontroll, OEM utrustningsövervakning, M2M applikationer och icke tidskritisk kontroll för kommunalt vatten och avlopp, energi och olja/gas SCADA.

Olika versioner finns att tillgå för följande cellformiga nätverk:

Serial Modem för Global GPRS/GSM (RLXIC-SG)
RLXIC-SG Serial Modem är avsedda för program som efterfrågar seriell anslutningsbarhet på cellformiga bärare vilka använder GSM (Global System for Mobile Communications) för att tillhandahålla service. GSM är också den övervägande cellformiga teknologin på de flesta platserna i världen.

Ethernet Gateway for HSUPA (3G GSM) Networks (RLXIC-EH)
RLXIC-EH Ethernet Gateway är avsedd för program som efterfrågar Ethernets anslutningsbarhet på cellformiga bärare som använder GSM för att tillhandahålla service.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare